Bürokrasi devir teslim işine alışık değil, muhalafet kazanır ise ilginç olacak.
Printable View
Bürokrasi devir teslim işine alışık değil, muhalafet kazanır ise ilginç olacak.
Dışarı kaçan Fetöcüler de seçimi bekliyor.Ben memur olanların ne olacağını değilde iş insanlarının durumunu merak ediyorum.Bunlar Ülkeye döndüşlerinde şirketlerinide geri almak isteyecekler .Örneğin Koza maden ,koza altın.Borsa açısından ne olur devletin hazinesi açısından(6-7 yıllık kar+Faiz+tazminat) ne olur.Bu konuda fikri olan varsa, açıklarsa aydınlamış oluruz.tşkler.
Tüpün spekisiyle karşılaştım. Bana 69 ortalama ile alan biri var bunu tanıyın mi dedi. Bende bozkuş teyzem olur yımırtalı pide yeme peşinde dedim yakınım sandı. O zaman fazla uğraşmayalim onunla senin hatırın için dedi sipekisi.
SİNAN %1 civarı
MUHARREM %1 civarı
Bay ERDOĞAN.. %38
Bay KEMAL.. %60.. derim.. 1Turda işi bitiririm..
İade edilip, tazminat ödenmesi gerekir..
NAKSAN örneği hemen karşımıza çıkacak, iktidar değiştiğinde..
Ne olduğunu, REİS'in neler yaptığını biliyoruz..
Moratoryum işte o zaman gündeme gelir..
İKTİDAR Değişirse,tabi ki... değişmez ise?
yeni fabrikalara FETÖ adı altında el konulmaya devam edilecek...
2015 te 2 seçimi de sistemler sayesinde tutturmuştum.Eskiler hatırlar...Yani akıllı parayı takip eden sisteme takılmak lazım..
Cuma kapanışa yakın GÜNLÜK-SAATLİK-15 daklık hangi yöndeyse o yönde girmek lazım...Özellikle günlükler önemli...açılış için..
Cumaya kadar bu konuda başka yorum yapmadan...tradeye devam..
işte 2015 haziran ve kasım...ilkinde %6 aşağı gap..diğerinde %6 artı gap...Yine %6 beklerim...ARTI-EKSİ...bilinmez..Bence en büyük risk sistemlere TERS OLARAK seçime girmektir..
https://i.hizliresim.com/qz8cej5.PNG
Bugün ve yarın acelesi olup seçim sonrası kaçacakların hamlesi olur. Yarın da eksi olursa seçim ilk turda bitiyor anlarım. Tabi bir kısım tahtalar olumlu etkilenirken spekülatif işlemler olan çoğu kağıtta satış olması normal böyle dönemde
Ben bugüne kadar hep kazanana oynadım. Son 25 sene de.
Oyum iktidar yapıyor...
Bi de malatyalılar bu işte iyidir..
Onlarda iyi koku alırlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ASELS,THYAO,PTKIM,KOZAL... yandaşsporun bize gazladıkları kağıtlar..
ismail aslanözyar 80 TL den alınır dedi, THYAO için..bekleyelim
Çukurova ve kepez geri gelir bence borsaya. Ben de yok ama x30 için ilginç şeyler olabilir.
Bim filan çıkartılır bence.
Tavana bir kademe kalan KCHOL %7.75 primli kapattı, Spotta açığa satış olmadığından günlükçüler sadece alım yaptılar, gün sonuna doğruda sattılar, Açık yapabilselerdi %2-3 primden sonra alım yerine açık yapmaya başlayacaklardı, Tahta yapıcının ve açıkcının pozisyon kapama panik alımlarıyla tavan olacaktı, KCHOL diğer grup şirketlerini ve YKBNK ı olumlu etkileyecekti, YKBNK da diğer bankaları olumlu etkileyecekti, dolayısıyla bu durum sinerji oluşturacak, bütün piyasayı pozitif etkileyecekti, ama gene ne yaşandı: günlükçü satışı ve kötü kapanış!
Para babalarının anketlerinde Kılıçdaroğlu %60 alacak olsa borsa bunu tavan ile kutlardı. Geçtim %60'ı %55 bile alsa tavanlardı. Bence ilk turda bitmez, İnce ve Oğan'ın % 6 civarı tahmin ettiğim seçmeni cumhurbaşkanını belirler. Kılıçdaroğlu'nun %49'a 51 galibiyeti gürültüsüz bitmez, Erdoğan'a %50+1 yeterken Kılıçdaroğlu minimum 53'e 47 kazanmalı. CHP'nin sandıklara, mühürlere, pusulalara sahip çıkamadığı geçmiş seçimleri düşününce sahada kazandığını masada kaybetmesi muhtemeldir.
İkinci tura kalıyor şeklinde söylemler yaygınlaşır ise bence ikinci tura kalır. Vatandaş cezalandırmayı ve iplerin kendinde olduğunu göstermek ister.
Anketler karışık..Bir açıdan baksan 1. turda bitiyor..diğer açıdan bakarsan 2.tura kalıyor...
Herkesin kendince argumanı var..
Abi rte ye daha önce oy veren yaşlı nüfus azalırken o günlerde daha önce hiç kriz görmeyen genç nüfus artıyor. Zaten kaz***** bunlar belirler. Rte nin en iyi zamanında aldığı oy ile bugün yaşadığı deprem ve kriz nedeniyle %10 kayıp olsa iktidarı kaybeder bu kadar kayıp minimum sayılır böyle bir zamanda
Bir ara cumhurbaşkanı sizden son kez oy istiyorum demişti, sonra o söylemin sakat olduğu anlaşıldı, son derken önümüzdeki son seçimleri kast ediyorum dedi sonraki seçimlere de girmeyi düşünüyor bir şekilde.
Ben borsacıyım.
Kaybettiğimi söylemem. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siyaset zor iş.
Kolayı seçtim.
( aslında cola'yı seçtim iyi reklam olurmuş :) )
o zamanda soraralardı belki hangi cola ? tabiki...x cola vs :)
Hafta sonu bahcede bol bol oksijen çektim. Bu sabah kuşluk vakti dükkana giderken de hesabımı yaptım. Kac afganla Arap bozması oy kullanacak bilemediğim için biraz opsiyonlu salladım ve en az yüzde 56 hesapladım. Altında cikarsa nikimi değiştirir geri gelirim.:)
Aynen öyle
Büyükerşen o zamanlar küçüktü.
Başkan yaptık..
Gençtik o zamanlar.
Biz yaşlandık.
O hala başkan diyorlar
Fahri mi diyorum.
Asil diyorlar
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim kazanırsa kazansın, seçimden sonra da ralli olmazsa şayet, son 5 aydır yediğimiz zopanın faturasını vatandaşa ödetiriz, yabcak bişii yok
Bence borsanın son çırpınışları 10 gün sonra borsa çok daha kötü olacqk seçimi kim kazanırsa kazansın
Altın kafa göz yara yara gidiyor.
Ne forum be.
Az sonra cauti de gelip "ne oldu astrolog ölecek dediydi, hala inanan varmı bu devirde " der ise tam olacak.
:)
Haftalık elektrşk üretim rakamlarına bakıyorum. Hidrolik en büyük katkı şu sıralar. 1 Mayıs tatildi, 6,7 Mayıs haftasonu, tatilde endüstriyel elektrik talebi az olduğundan diğer kaynaklar ile fiyatta rekabet edemeyen doğalgaz santralleri daha az üretmiş.
Yeni santraller için depolama şartı konmuş ama izinler daha çıkmamış. Depolamalı santrallerin devreye girmesi ile doğalgaz ve sonrasında kömürlü santrallere alternatif olabilir. Doğalgazdan gübre vs de yapılabildiği için fiyatı düşmeyebilir ancak kömür kullanımı gitgide azalıtılfdığı için kömür fiyatı düşebilir
https://i.hizliresim.com/qj898tb.jpg