Para Piyasalarında Fed'in Temmuz İtibarıyla Faizi 50 Baz Puan İndirmesi Fiyatlanıyor - Bloomberg HT
YİNEMİ PARASAL GENİŞLEME GELİYOR... :)
Printable View
Para Piyasalarında Fed'in Temmuz İtibarıyla Faizi 50 Baz Puan İndirmesi Fiyatlanıyor - Bloomberg HT
YİNEMİ PARASAL GENİŞLEME GELİYOR... :)
amerikan fizinin matrix kodu neydi...
Asıl para ekgyo da
bofa geri satıyordur geceye o kadar mal taşımaz bence..
:drunk:
Artık bu iş maskaralık olmaya başladı.
Ufak esnaf daha dürüst. Biri alın birazdan tavan veya %3 yapacağım dedi, o daha dürüst. Ancak o tip bilgi ile para kazanmak benim hoşuma gitmiyor. İnsan kendi analizi ile bir şey kazanınca mutlu oluyor.
DW Türkçe
@dw_turkce
·
15sn
İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü'ne ilişkin kanun teklifi 16 Kasım Perşembe günü TBMM Dışişleri Komisyonu'nda ele alınacak
Teklifin Dışişleri Komisyonu'nda onaylandıktan sonra TBMM Genel Kurulu'nda da kabul edilmesi gerekiyor
https://dw.com/tr/i%CC%87sve%C3%A7in...nde/a-67396631
Sanırım Enver Çevik ismindeki oyuncu PETKM deki camuka isimli oyuncuya destek için geldi demişlerdi. Ondan sonra düştü. Sonra tekrar yükseldi.
Yeni bir halka arzda onun da payı varmış, oradan gelecek para ile destek atabilir.
Bankaları ve holdingleri piyasa dinamiklerine bırakıyorlar bence. Faizcilere para kazandırmak istemiyorlar.
İki gündür bist30'un bist100'den çok daha güçlü olmasını neye bağlarsınız?
Büyük oyuncular finansal ve bilgi olarak destekleniyor. Küçük oyuncuların kredi maliyeti arttı.
PETKM' sanırım kapıda malı teslim ediyor ondan alanlar daha iyi kar elde ediyor.
Distirbütör tüccar PETKM ucuz ise ondan değil ise yurt dışından alıyor olabilir. Yurt dışı ucuzladı sen de fiyat indir vs diyorlardır. Normal şahıs şirketi olsa satış pazarlama daha kuvveti olur.
Yabancının gelip Türkiye'de pazarlamasını kolay yapamayacağı alanlar daha şanslı. Bireysele yönelik ürünlerde çok reklam yapmak gerekiyor.
Mazda Türkiye'den çekilmiş. Hatırladığım kadar ilk gelen markalardandı.
8 gündür portföyü hergün artı kapadım..
bugün tombul parmak olayı işi bozdu 8/1 oldu durum
hafif sıyrıkla günü kapadık..
:drunk::drunk:
Emlaga vuruyorum kırbacı,yarın dayak yimessek iyi tokatlı abi:he:.
20'den fazla "Kurukahveci XXX Efendi Türk Kahvesi" markası saydım.
Kurukahveci Mehmet Efendi markasını taklit ediyorlar. BIM'de de Abdullah Efendi vardı.
İsrail'e yardım etti vs twitter'da marka imajın bozmaya çalışıyorlar.
Bankada aldım yolluk,
İsrail basınına göre, partisinden bakan ve milletvekilleri Netanyahu'nun görevden alınmasını tartışıyor
:drunk::drunk:
EKGYO ile PETKM benzer hareketler yapıyor gibi. Ortada haber yok hareket var.
SAHOL'ün üstü çizilmiş kendi yağı ile kavruluyor.
KCHOL daha sahipli gibi.