Başkanım bana söylediğin kağıdı alıp satsaydin şimdi para sayma makinesi arıyordun. Boru sayesinde düğün yaptık
Printable View
2022-2023 fısıltılar senesi idi başkan çok tahta söylendi komisyonlar istendi hiç bir topa girmedim.
kimisi uçtu kimisi yükü fazla olduğundan kalkamadı .
ben bu fısıltı ekiplerinin olduğu tahtalara 3. lig diyorum .
1.ligde badem spor 2.ligde aşiret spor 3.lig fısıltı ve telegram ve patronlar tarafından komisyonlu çalışan ekipler .
Enkai nda 3 2 verdim ,patron alırsa bende lırım, eşekler iki oldu,:drunk:
Bu yüzden bu gübreci hikayesi bu 2 vatandaşı aşar arkadaşlar ,
soru 1 neden onay çıkmadı bedelsize ,
soru 2 vatandaş bankaları saymış 4 özel banka tesadüfen bofada 4 bankaya al demiş:)
işin özü bu vatandaşlar ana bayii ile anlaşmamışlar yancı bayii ile anlaşma yaptıklarından patlamışlar.
Görüntü faiz kararından sonra yukarı yapıp sonra elde ne varsa satacak gibi, bence.
Faiz kararından sonra düşse de çıksa da BBHT'de açıklama şu şekilde olur
"Ortodoks politikalar borsada etkisini gösteriyor"
Baktım Bozkurt reis suyun içinde gözümle Petkim aldım. Gözümle değil başka şekilde alsam o şekilde giderdi. Onun için bir deneyeyim dedim reisime faydamız olsun
TKFEN'de de dershaneci mi var?
gübreciler spotta banka mı satıyor ne iş:)
faiz pas ta geçile bilir fısıltı olduysa.
bakalım bugun ne çıkacak çapkadan
Bugün şekerlemeci iyi gidiyor. Sabah verdim. Azıcık da arabalara bakayım. Bozkurt reisin denize gittiği gibi.
Kasasında döviz olanlara bakarsak faiz aratacak gibi.
JP Morgan, Türkiye'nin ortodoks politikalardan uzaklaşma riski düşük. - Reuters
30 dk bankaları basıyor bu hareket teknik mi onu 12.00 da anlıyacaz yukarı alırsa bolinger den dolayı ha teknik değilse temelde bir sıkıntı var bana göre
Hamzettin Sütbıyıki abinin işaret ettiği adresten alınmıştır.
"" küçük yatırımcının en büyük hatası balinalar ve yatırım şirketleri gibi düşünememesidir. küçük yatırımcının düşüncesi, bir hisseyi alıp bekleyip sürüne sürüne 2 katı 3 katı yapmak. büyük yatırımcıyı da kendisi gibi zannettiğinden çoğu zaman uzun süre hisseye bağlı kalıyor. balina 10 12 14 16 liradan işlem yapıyor, hisse 7'ye düştüğünde küçük yatırımcı balinaların kar etmek için 7 liralık hisseyi 30 liraya götüreceğini düşünüyor. ulan yatırım şirketi o arada milyon tane anlık işlem yapıyor adam gerekirse zararına satıp 1 dakika sonra farklı hisse alıyor. küçük yatırımcının burun kıvırdığı yüzde 1, 2, 3 gibi değişimler büyük parayla anlık işlem yapanlar için bulunmaz nimet. sonuç olarak x kurum yüklü alım yaptı yukarı sürmeden gitmez mantalitesini bırakmaya çalışın.""
işler ters giderse diye BIMAS kenarda tutuluyor bence.
SWAP'lar serbest bırakılır ise yabancı ortaklı bankalar yurt dışından işlem yaparak karı dışarıda tutabilir, normal şirketlerde kolay ama bankalarda karı dışarı çıkarmak daha kolay olabilir.
3 gündür doğru dürüst başına geçemedik... hiç pere kazanamadık
faiz kararı sonrası üçün stop marjı için 3-5 toplayabilsem
846950 şortları 844800 den reverse planım tutarmı acep
500 olursa düşüş, 250 yatay, pas geçer ise yukarı olur gibi.
250 olacak görüşü varmış.
Eskiden bireysele döviz kredisi vardı, yabancı bol bol döviz getiriyordu vatandaş da aldığı krediyi bozduruyordu ve döviz kuru üzerinde baskı oluşuyordu, ithalat da patlıyordu.
Halka arzın ilk gününde de -%7 olmak da ayıp artık :)
İnsan biraz alım yapar, bu kadar da madara olmamak lazım
Yanlız bu arz sırasında bekleyen iyi şirketler de var..
Onlar yerine her hafta GYO arz etme işinden kim ne indiregandi yapıyorsa araştırmak lazım diyeceğim ama yazarken kendim bile güldüğüm için aynen böyle devam diyorum....
Şu ortamda borsadan gayrimenkul ortaklığı almak da biraz sakat gibi.
Pas geçer mi ki ?
O zaman ilginç bir hareket olabilir..