Sali gecer..lot basina 0.0425 net
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
Sali gecer..lot basina 0.0425 net
3 kuruş temettü verir 30 kuruş zarar yazar birkaç grup operasyon yaptı çaktı mal sahipsiz
Adamlar yıllar sonra 6 kuruş temettü verdi ortalama 2 temettü den yüzde 30 aşağıda yani şunu diyorlar biz Allah kuluna para yedirmeyiz sonuç bu.. Ama hep dedim geçmiş yorumlarda bu hissenin tek eksiği dürüstlük maalesef ondan eser yok üzerine çökülmeye çalışılan iş bankası ve koç grubundan bir çok patronun ahlak dersi alması gerekir ha benim paket 100 binim var 2 lira altından bende çakala mal vermeyecek..
Desa bunun 5 te biri kadar ışık yaktı faaliyette yüzde 60 gitti
temettu hala yatmadi ne zaman yatar bilgisi olan varmi
Ogle saatlerinde
Yine düşündüklerim çıktı meksa kustu şekerde zararına malları veriyor 1.40 ları görür dedim ve ordayız biz başka hisselerde trade ederken bilici de güzel bir noktaya geldi artık bu torbayı doldurma zamanı 1.40 altını beklemiyorum burdan yüklü alıcı olabilirim ama piyasasaya dikkat ederek.saygılar
yatırım tavsiyesi değildir
Adam kardeşim hesaba yatan temettüyü bile yedirmem diyo
Ne dediysek o
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada iyi hisse gitmez zaten hele bizim kumar borsasında nerede batık var gider inanın bu mal rasyolarını bozulduğu an 2 liraya oturur
Temettü hala hesaba yatmadı halkyatirimla calisiyorum aynı durumda olan var mı
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim halk yatırım yattı zaten yatanıda alıyo
2012 yıl sonu tahmini: Esas faaliyet karı 80 milyon
Finansman gideri şimdiki kur ile -25 milyon
Vergi -10 milyo (burası tahmini en zor kısım burdan artıda gelebilir biz kötümser olalım)
80-25-10=45÷3×2=30 milyon ana ortaklık payı
Kur 6.32 te göre hesap bu (vergi +-?)
Burada kalsın bakalım 3 ay sonra bakarız.
30 değil 20 civarı olur anca. Eğer ertelenmiş vergi geliri olmasaydı 9 aylık kar 13 değil 6 milyon olacaktı. Bugün sankodan alan sizdiniz sanırım.
6 son çeyrek kârı ve 6 da kur farkından gelir. 12 nin yüzde 20 vergi düşersek 12*0,8 = 9,6 Bunun ana ortaklık payları 9,6/3*2= 6,4 yapar. 13,2+6,4 = 19,6 gelir kar. Bunun 7 milyonu vergi geliriydi.
Mevcut kur ile ana ortaklığa 10 milyon artı yazar. Vergi 32A dan geliyor. Dipnot 35
Önceki dönemdeki stokların yüksek kurla, yüksek maliyetli olduğunu unutma. Ayrıca satışlarının bir kısmı iç piyasaya dövizle. Bu nedenle ciro ve faaliyet karı daha düşük gelecektir.
Borcu fazla olduğu için piyasa faizlerinden etkileniyor ve finansal gideri yüksek. Finansal gelir/gideri sadece kur farkı diye düşünme.
30.06 usd kur 4.56
30.09 usd kur 6
Degisim %32
Finansal gider -18 den -56 olmus.
Kur %10 artis azalisa 5.3 milyon kur etkisi
Gerisi faiz oynakligindansa ve bu kura 6 milyon kar yazacaksa vah ki ne vah. Ben böyle olacağını düşünmüyorum ama yorumunuza saygı duyuyorum. Belki ben birseyleri iyi goremiyorum.
32A vergi indirimi tahminimce bitekse alinan yeni makinanin uretime baslamasi sonucunda olustu. Ust siniri vs hesaplamasini bilmiyorum ama son ceyrek bu tutarda artabilir. Yani cakma bilanco hareketi gibi durmuyor. Bu arada yazdiklarim kendi gorebildiklerimdir kesinlikle yatirim tavsiyesi olamaz.
Kur dusuyor hisse yukselicegine dusuyor. 20 milyon degil 100 milyon kar getirse fiyata yansir mi? Burda yazip cizmeye gerekte yok kalanlara bol kazanclar.
Sen say yerinde 45 liradan aldığım 1000 lotluk baba sana yakalayınca 100 bin daha yapacak.. Uyuz hisse
İşte bilici böyle çöp bir hissedir, daha para kaz*****nı görmedim. Hep ucuzdur ve ucuz kalacaktır ilelebet.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce hisseyi alıp sattığım için yatırımcılarının bilmesini istediğim şey. temeli güzel hisseleri en dipte alıp hakettiğini düşündüğümüz fiyatlara gitmeden ky. alımlarıyla yükselen hisseleri çakıp çıkan bir by'yi tanıyorum artık, Olurda hisse 1.8 leri falan görürüse ne ala bilinki dipte o almıştır ve hisseyi üzerinize yıkacaktır. ta ki tekrar 1.30 lara düşene kadar da uğramayacaktır...
20.04.2013 ile 20.04.2017 tarihleri arasında 0,90 ile 1,20 arasında gezinmiş.Bunun Cemaziyelevveli de bozuk. Bu hesapla daha 3 yıl buradayız. Aldığınız olumsuz temennilerle bir gün sizin de kuyruğunuz kısacaktır.Bundan eminim.
Teorik olarak take-over yapılabildiğini düşünsek,ele geçiren kişi yıllık karı dağıtıyorum dese bedavadan şirket sahibi olur.Borsadaki fiyatlar bazen şuursuzluğunda ötesine geçiyor.YTD
Fazla sıkıyon dötün patlayacak erkeksen versene 1.18 altına
SIGIR herif 2 üstündeki hisseyi çektin buralara malı kaptırdım alacam diye bekliyon buradan kimin ne kadar alıp attığını biliyorum bende yüz bin çerez onun yanında... Başkasını bilmem ama ben buradan sana iki parmak arası veririm
BÖĞLEK (Sığırları rahatsız eden sinek) tutmuş deli danalar gibi koşturacağı günleri de görürüz inşallah.
Cogu hissede oldugu gibi bundada sıkıntı,firmanin alaveraci olmasi,bu sebepten ben büyükce bolum portföy u 30 kâğıtlarında cevitoyorum,cokta dogru yaptigimi görüyorum,bir dakikada nakite dönebiliyorum,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şahsen geçen ay doların 5.3 civarı bir yıl sonu kapanış yapacağını düşünerek pozisyonlarımı faliyet karı iyi dövizden zarar eden şirketlere kaydırdım.
6 adayım vardı. Bunlar Ayen Blcyt Gents Karel Uluun ve Yunsa idi. Bu 6 adaydan Ayen Blcyt ve Uluun u makul sayılabilecek fiyatlardan almak kısmet oldu. Ancak gel gelelim yüzde 3-5 prim dışında doğru dürüst hareket yapan yok.
Demek borsa bitmiş diyorum. Dolar arttı diye yarı fiyatlarına düşen ciddi faliyet karı açıklayan bu 6 şirket dolar yüzde 15 inince bile yüzde 15-20 prim yapamadı.
İlla nerde kumar kağıdı var onları mı almak lazım yüzde 15 20 kar edebilmek için?
Ytd
senin saydığın hisselerden benim de bildiğim 5-6 tane var...ama piyasa bekleneni değil süprizleri sever..bunu düşünerekten süpriz bir hisseye geçtik (ismini burada zikretmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın diye :))...endeks %7 düşerken o %30 çıktı...üstelik daha da çıkmasını bekliyorum...özelikle önümüzdeki mart mayıs aylarında adından bayağı söz ettirecek görünüyor...
özelikle senin gibi ve kazan kazan gibi kaliteli temelcilerin de gözünden kaçmasına hayret ediyorum..
neyse dostlar ben hepimize başarılar diliyorum...umarım hepimiz kazanırız..
Gelecek bilanco patronun guven sinavi olacaktir. Yilsonu kurlar bu sekilde kapatirda iyi bilanco atmaz ise ben patronun kari gizledigini ve hissedarlarini aldattigini dusunurum. Yoksa temeli cok iyi ama patron ahlaki hepsinin onunde bence.
Syn KEKO senin dediğin o sürpriz hisseyi geçen yıl 2.70 ortalama ile 20 bin 6 üzeri boşalttım. Dedik buda aynı hareketi hakkediyor mal ortada mal sahipsiz.. En önemlisi o hisse artık sahipli bir hisse ve ben onun gelecek yıllarda 20 li 30 rakamlara gideceğini düşünüyorum... Hayırlı olsun
Dgate hayeleri suyami dustu.bir zamanlar hep birlikte islem yapiyorduk
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durdo sun bunu biliyorum dostum:)
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durdo da gözümden kaçmadı tabiki sayın keko ama ben onu 2.2 lerden alıp 2.5 lardan 2.7 lerden satmıştım. Bu fiyatlardan almaya elim gitmiyor:( He daha gider mi gider tabi ama benim için durdo kaçtı yeni durdo lar bulmam lazım:)
Ayrıca durdo nun ciro ve karlılığında ciddi iyileşme var ancak bunu paralel de fiyatlıyor. Ancak benim yazdığım 6 hisse de ciro ve kar artarken fiyatlarda ciddi düşüşler olmuş birkaçı da sabit kalmış sayılır. Ondan başta blcyt olmak üzere ayen ve uluun daha cazip geldi bana.
Ytd