Sizden şırıngayla kan alıcam.Nerenizden biliyosunuz.
Printable View
Sizden şırıngayla kan alıcam.Nerenizden biliyosunuz.
Hareketlerinden ziyade hareketsizliği sinir bozucu.
Endeks rekor kırarken bu fiyatlarda kalması enteresan. İki ihtimal var , biri iyi biri kötü.
Birinci ihtimal, hisse iyi yerlere gidecek ama, çıkmadan önce toplayabildikleri kadar toplamak istiyorlar.
İkinci ihtimal, bilanço beklentileri boşa çıkaracak kadar kötü ve bunu bilenler dağıtabildiği kadar mal dağıtmak istiyor.
Belki başka ihtimallerde vardır ama benim aklıma gelen iki ihtimal bu
Çeşitli örnekleri vardır. Benzer hareketleri ANELE de yapmıştı, 1.10-1.30 arası. Herkes biliyordu ki hissenin ederi en az 2,50-3.00 olmalıydı ama olmuyordu. Sonunda 2.90 gördü. Demek ki vakti gelince olabiliyormuş.
Biz doğal olarak istiyoruz ki hemen olsun, hatta bugün olsun. :)
Yıllarca bekleyenleri tenzih ederim ama benim gibi bir kaç aydır bekleyenlerin biraz daha sabırlı olması lazım.
merhabalar
anele açıkladığı bilanço ile birlikte çıkışa geçti. artı olarak net kar bilemem ama 2019 ilk çeyrekte bitmesi planlanan yaklaşık 900 milyonluk katar işi var. ne kadarı kar bilemiyorum ama %10 ile bir kar bile yaparsa hissenin değeri 7,50 tl üzeri. ama şuan katara büyük bir ambargo uygulanıyor. sonu ne olacak belli değil. artı olarak ben %10 kar dedim belkide daha az. mesela 2017 haziranda bitmesi planlanan çok güzel işleride var ne kadarı kar inan hiç bilmiyorum 2,23 alış vericektim katar olayı ilk patlak verdiği zamanlar. o gün sabah 2,18 e kadar düşmüş ama ben yakalayamadım 2,30 bekliyorum pek düşeceğinide sanmıyorum. aynı emkel de uzunca bir dönemdir 1,28 beklediğim gibi :) biraz ölücü diyebilirsiniz ama zaten şuan düşse bile malesef paralar bağlı :) zarardan bile olsa hisse satabilirim 1,28 görürsem. gerçi bist şuan korkuyor. 90k da olsa bu kadar korkmazdım. düzeltmeye giderde bizim hisseler düşerse yandık :) şahsi fikirlerimdir. lütfen bana bakarak al-sat yapmayın. herkese bol kazançlar
Avro olmus 4.04 yatirin lan 75 bin avroyu yarin hesaba dumbukler.
Pes mi ettin durmuş abi; hayırlı olsun diyelim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan en iyi cazip tarafı 32 milyonluk piyasa değeri :)