sayımn tiberyus
1 dakikalık grafik açık strateji yazarken c[i] yazıyoruz ya
1 dakikalık grafik açıkken 5 dakikalık bar kapanışını veya 5 dak lık ma kapanışını [ ] cinsinden nasıl yazarız
o kadar cahilimki derdimi bile zor anlatıyom
kusuruma bakmayın
Printable View
C5 , 5 dakikalık kapanışların 1 dakikalık grafiğe yansıtılmış halidir.
Ancak bunu böyle kullanırsanız 5 dakikalık barlar kapanmadığı durumlarda repaint yersiniz.
Repaintden korumalı kod örneği Sezai bey'de var.
Not : üst periyot giydirme olayındaki sihiri ben bir türlü bulamadım.
Repaint kaynaklı cazip rakamlar sistemcileri büyülüyor herhalde.
var V = Sistem.GrafikVerileri;
var V5_ORJ = Sistem.GrafikVerileriniOku(Sistem.Sembol, "5");
var C5_ORJ = Sistem.GrafikFiyatOku(V5_ORJ, "Kapanis");
var MA5_ORJ = Sistem.MA3(C5_ORJ, "Exp", 22);
var C5 = Sistem.DonemCevir(V, V5_ORJ, C5_ORJ);
var MA5 = Sistem.DonemCevir(V, V5_ORJ, MA5_ORJ);
Sistem.Cizgiler[0].Deger = C5;
Sistem.Cizgiler[1].Deger = MA5;
for (int i = 100; i < V.Count; i++)
{
if (C5[i] > MA5[i])
}
Bu giydirme isin bir hikmet yok ayni parametreleri 1 liktede 5 liktede bulursunuz giydirmeyle ugrasip repaintle ugrasmayin hicbirsey farketmeyecektir
sizin gibi üstatlarla yarışmak bizim ne haddimiz sn orhan bayımız. biz maraba takımındanız )))
ama üstatlar birbileri ile yarışabilir mesela senede bir gelip 3 senede 750 vurdurdum diyen üstat ! lar var onlarla pek ala yarışabilirsiniz. karşıda toto varsa tabi :)) akşam akşam : DDD
makul düzeylerde yarışa girmekte zaman kaybı olur zaten aylık % 33 öngörülebilir rakamdır zannımca hisselerde bile yakalabilir.. biz bilmezük dedim ya maraba takıyoruz when rsi cross 50 = buy stayla.
amacım kimseninumudunu kırmak değilde eğleniyoruz işte ayda 25 arabada 5 evde 15 yapanları gördükçe bızık bızık )))
WilliamınR sini tomanın üst tarafına denk getirebilen oldu mu ?:kmk:
Tiberius Hocam benim peşinden koştuğum formül bu muydu? Değilse hiç problem değil özelden gönderebilirsiniz :wave: