Belleklimi affedersin ama bu herif salak mı ? Tahta adamın elinde niye düşürüyor ? Resmen tahtanın çıkmasına izin vermiyor ,
Printable View
Pardon, ben anlamadım ne demek istediğinizi...
Hissenin kaç paradan alınması gerekiyordu ki, 16.5 tl den alınmasın? Ya da hisse herhangi bir şartta 16.5 tl/lot dan fazla ederi olmayan bir şirkete mi ait?
Eğer anlamama yardımcı olabilirseniz, yatırımlarımı ona göre yönlendireceğim.
Bol kazançlar...
Selamlar Cool,
Ben neyi “demiştim” bilmiyorum ama hissenin bilanço sonrası hareketleri çok da anormal gelmiyor bana.
Evet, son 1 haftadaki süper ötesi yükseliş beklentim dahilinde değildi, ama şükürler olsun ki şans eseri de olsa sebeplenme imkanımız oldu.
Yıl sonu için de beklentimi paylaşacak olursam, baz etkisi nedeniyle geçen seneden kötü olur. Daha önce de yazdığım üzere, çok normal bir gelişme bu.
Ama 2020 ilk yarısıdır şirkete şeklini verecek. Ve ben ümitliyim ve fakat portföyümün anca %15 i ile.
Son 2 günde zarar diz boyu amk 😀....
Diyorum ki buradan aldıysa bir hesabı var..
Aklı olan 11/12/13 ten alırdı.
İnşallah anlaşılmıştır..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satın kurtuluuuunn..biraz daha olumsuzluk pompalanırsa artı bile kapatabilir:)
15 seviyesi benim için önemli demiştim...15,1 den dönmüş gözüküyor...artı kaparsak rahatlayacağım kendi adıma.
Milletin ne beklediğini bilemem tabi, ama ben 105 civarı beklenti ile hareket edip ona göre pozisyon aldım. Az (!) da sürpriz olursa diye tuttum.
2 milyon lot alan abi kimse teşekkür ederim. İstiyorsa daha da vereyim.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Kazandıklarınızı güzelce yiyin arkadaşlar, hayat kısa.