Burada ticaret yok maalesef, hakim olanlar istedikleri gibi veriyor, istedikleri gibi alıyorlar. Canları istemeyince almıyorlar.
Printable View
Burada ticaret yok maalesef, hakim olanlar istedikleri gibi veriyor, istedikleri gibi alıyorlar. Canları istemeyince almıyorlar.
Haftalık grafikte tepe oluştu, aylık grafikte de tepe oluşumu yaşanacaksa 130.000 seviyesinden ayı kapatabiliriz.
Böyle olursa para çıkışı söz konusu demektir.
Ekim ayına da düşük girersek para çıkışı yıl sonuna kadar sürebilir.
Bu bir senaryo, göz ardı edemeyiz. Durumlar yeniden değişirse onu da göz önüne alırız.
Sabah hata yapma oranı daha yüksek oluyor. Dikkatli olalım. Pazartesi sabahları daha da dikkatli olmak lazım.
136.000 Seviyesi direnç olabilir.
Piyasa yükseldi, hareket durdu, dinleniyoruz. 136.500 aşılamazsa 135.500 seviyesine geri dönüş yaşanacaktır diye düşünmekteyim.
Bugün düşüyoruz ve trend henüz yukarıya dönemedi.
Öncelik short pozisyon düşünüyorum.
135.250 Direnç seviyesi görünüyor, piyasayı daha aşağıya beklemek mantıklı olabilir.
Piyasanın ivmesinden faydalanmak lazım, aksi yönde hareket etmeye başlarsa onu da takip edeceğiz. Bu iş böyle bir iş.
135.000 - 135.250 Aralığında kaldık sınırlarımız bir saatten beri böyle.
135.250 ve 135.500 psikolojik direnç seviyeleri.
135.000 Desteğinin aşağıya kırılmasını umuyorum. Piyasa ivmesi bunu daha öncelikle akla getiriyor. Kolay olan bu gözüküyor.
Bundan sonrası piyasaya kalmış bir şey, ben piyasa yapıcı değilim.
Bugün sabahtan beri bir kuyu oluştu, biz kuyunun dibindeyiz, ama daha derine inileceğini düşünüyorum, olay budur. O kadar çok kuyu oluşuyor ki, hepsi de dibi bulduktan sonra yukarıya dönüyor.
Suyu hangi derinlikte bulacağımıza bağlı.
135.250 Üzerine çıkarsak ben suyun bulunduğunu düşünebilirim. Kazıcılar o zaman malzemeyi toplayıp yukarıya çıkabilir.
135.250 Pivot çizgim.