Printable View
Alıntı: Originally Posted by cerento 2 yillik -%5 de kvba pff den iyi gelir ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Çok teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Kimin aklına uydun da TTE aldın üstadım. Bunun vebali var vebali. Bak grafiği vermiştim nereden nereye gelmiş: https://i.resimyukle.xyz/yUTCPT.jpg Sizce zararı çıkartmak için ne kadar beklemek gerekiyor
Alıntı: Originally Posted by cerento 2 yillik -%5 de kvba pff den iyi gelir ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Nerede - % 5. İnvesting + % 0,09 diyor. Ayrıca kvba nın getirisine 2 yıllık faize bakarak karar vermenin doğru olmadığı burada defalarca konuşuldu, aman dikkat.
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Sizce zararı çıkartmak için ne kadar beklemek gerekiyor TTE'nin üstadı ben değilim üstad...
Alıntı: Originally Posted by Ege35 Nerede - % 5. İnvesting + % 0,09 diyor. Ayrıva kvba nın getirisine 2 yıllık faize bakarak karar vermenin doğru olmadığı burada defalarca konuşuldu, aman dikkat. bu iki site arasında hep fark var bende anlamadım...bu durumda ekside olması da mantıksız geliyor
Alıntı: Originally Posted by mrfatih bu iki site arasında hep fark var bende anlamadım...bu durumda ekside olması da mantıksız geliyor memorex lazım bize acilen. :)
Alıntı: Originally Posted by Ege35 memorex lazım bize acilen. :) İkisi arasinda 10 tl farkeder cok abartiliyor
Alıntı: Originally Posted by Ege35 memorex lazım bize acilen. :) blomberg de 10,58 -6,29