Şu anda buralardan ev almak delilik arsa almak daha mantıklı özellikle yakın köylerden
Printable View
Bende mugladayim özellikle şu pandemiden sonra çok kötü bir göç dalgası yaşıyor buralar emlak fiyatları uçtu ne arsa almak ne ev almak şuan için mantıklı değil dag basinda bile fiyatlar dudak isirtiyor sıcakla arası iyi olmayanlar için Dalaman tercih edilebilir nispeten serindir lokasyon olarak da ortada sayılır aşağı yukarı heryer arabayla 1 saatin başında denizi sıcak isteyenede soğuk isteyenede bulunuyor daha doğal ve daha ucuz lüks sosyete pahalı kalabalık mekanlar yok .
Bundan sonra viopçuların halihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0d8a966963.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
viopcular asaletli adamlar kazanir kaybeder sesi cikmaz. Hesabi patlar yine susar. Kuslu sitede telegramda millet birbirine giriyor. Comarlikta sınır tanımıyorlar. Ben hakikaten açığa satan adamın viyakladigini hiç duymadım. Viopta short yada long ciyak ciyak bagirani hiç görmedim ama kuslu sitede ve telegramda hisse alanlari görünce insanın midesi bulanıyor.
Kuslu sitede ne
Devamlı ekrana bakmak bir süre sonra insanın sağlığını bozar,birde zararda beklerse
Onu anlatmak istemiştim