Bist de çöp hisseler 4-5 katladı. .öyle böyle düzeltmeyi bitiren dolu şirkettir kmpur..
Printable View
Bende hala kmpurda bekliyorum. Aceleye gerek yok. Hele bir bilançoyu görelim.
Aması şu kazançkapısı hocam BİST güven vermiyor
Arada gelip sana tekmil mi vermemiz gerekiyor?!; başta burada idik, hala buradayız, ömrümüz vefa ederse burada olacağız..
...
Ellerindeki toplam hisse miktarının; Leon yüzde 6'sını, diğer üçü de yüzde 7'sini satmış görünüyor.. Yeni fabrikanın finansmanı içindir, diye tahmin ediyorum.. Zararı yok.. Artışa vesile oldu..
Bütün ortakların aynı anda hisse satması çok enteresan. Küçük miktarlarda bir satış ama NEDEN?? Finansman için diyoruz kendimizce ama KONTR finansman için hisse satımını KAP't duyuruyordu. Ben bu hisse satışını finansman olarak da görmüyorum, olumsuz da görmüyorum.
Daha once de yapmisti, tahta benim buranin speki de benim diyorlar acikca. Gonderilen haber-ler acikca buna hizmet etmektedir. Dusmesini istediler basarili oldular, endeksdeki duzeltmeye denk gelmesinden de cok mutlu olmuslardir. Bazi yatirimcilar sever bu tarzi belki ama yonetime yakisacak hareketler degil bunlar. Asla guvenli liman olamazlar bu tarz hareketlerle.
https://i.hizliresim.com/kr8b4rc.png
1 aralık itibari ile takas..