Geçen hafta
Faiz haram, nas orada.
1 hafta sonra
Dolarını sat faize yatır,
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Geçen hafta
Faiz haram, nas orada.
1 hafta sonra
Dolarını sat faize yatır,
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar yükseldikçe yalakalar ihracat artıyor,cari açık düşüyor diyordu,şimdi düştü yine yüzleri kızarmıyor heyt be ireis çok yaşa diyorlar,tam Aziz Nesinlik iş.
:he:
dediler ya, foreplay yaptık.. asılı geliyor.
Yukari yönlü genel gecer havada nasil longcular sanal poz acti ise dusustede shortcular sanal calisiyor destek atiyor tiyatroculara, borsa artiya gecti bugün bu cok önemli tepede ikende birden kirmiziya dönmüstü bunu belirtmek istedim...
Ttiyatroculara not: elimdeki fizikilerimin maliyeti 5 küsür eger ben dövizden para kazanmak maksatli yapsaydim simdiye satmistim ben yatirimciyim bunu anlayin artik...
Trader mantıgi ile is yapiliyor kimoskoca cipa para coin gibi muhlis tuccar hisse senedi gibi yapmayin etmeyin ne afaki ciksin ne dussun..yazik oluyor
Bankalarda faizlerin çok yükseldiği söyleniyor. Bu yeni ürün ile ciddi usd satılıp mevduat bağlansa TL likiditesi artıp faizlerin düşmesi gerekmez mi? Niye faizler artıyor.
Cok tehlikeli bir is yapildi.
Bu doviz korumali faiz isi geometrik sekilde hazineyi bosaltacak. (Oderlerse tabi)
Tum plan doviz duzenli duserse cok katilim olursa uzerine kurulu.
Eger artarsa, millete verecegin faizin uzerine kur yukselmesinden fark, onlari odemek icin para basacaksin o enflasyonu kudurtacak TL degersizlesecek doviz daha hizli artacak farklar buyuyecek, patladigi yerde kalacak.
Yani dovizin artmasi ihtimalinde cok tehlikeli bir loop var.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi