sn mohikan nerdediniz. birkac kilkuyruk yuzunden kusmeyin. borsa burasi bosluk kaldirmaz...ozellikle , senet sayiminda verdiginiz emegin karsiliginda alacaginiz dualari unutmayin...
Printable View
sn mohikan nerdediniz. birkac kilkuyruk yuzunden kusmeyin. borsa burasi bosluk kaldirmaz...ozellikle , senet sayiminda verdiginiz emegin karsiliginda alacaginiz dualari unutmayin...
Sayin mohikan artik yazmaz enazindan bu topikte yazmaz bir kac kez yazmayacagini soyledi fakat israrlara dayanamayip dondu. Bu noktadan sonrada donecegini zannetmem. Baska bir topikte ilgiyle izlemek umuduyla
dunkin donuts
http://i.hizliresim.com/braDnm.jpg
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!
Mohikan abi;olurya bi yerde yazarsan biz sevenlerine bilgi verirsen mutlu oluruz.Sağolun.
Butun sayimlar bosa gitti desene
şimdı oylemı degılmı bılmıyoruz.sayım çop olduysa endeks ne kadar zaman böyle gıder ve nereye gıder gene bılmıyoruz.sn.jas sn. mohıkanın şelale teorısıne katılmakla bırlıkte endekste beş bın süredede bır kaç ay farklı dusunuyordu acaba durum orayamı gıdıyor bılmıyoruz.nasıl bılelımkı sn.mohıkanın karşısında duranların bır çalışması bır teorısı yoktukı sadece aman mohıkan yanılsında bak bunuda bılemedın işte deyıp ortalığı velveleye verıp kaybolan tıplerdı. endeks dırencı kırmış ama hala ortalıkta yoklarya her neyse.pekı şimdı ne olacak söyleyecek sözü olan varmı.ben butun sıteye bakıyorum yok. endeks nereye gıder nerden döner hangı zaman dılımınde beklentıler nelerdir varmı böyle bır tezı teorısı calısması olan ben arıyorum bulamıyorum.yanı ayvagobeknurı ye soracam ama utanıyorum. şimdı bunlar için bıze gene mohıkan lazım hadı gel çık işin içinden. vallahı sızı bılmem ama benım dıyecem sn.mohıkan olmadan bız bu işin içinden gene bellıkı çıkamayacağız..
SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.