-
Toplam 35 MW gücünde, ÇED Olumlu Belgeleri alınmış 2 adet Depolamalı Güneş Santrali Ön Lisansı'na sahip bir Özel Amaçlı Şirketin (SPV) paylarının (Özel Amaçlı Araç bir veya birden fazla kuruluş tarafından oluşturulan ayrı bir tüzel kişiliktir. ) tamamının, Şirketimiz ve Şirketimizin Hollanda'da kurulu bağlı ortaklığı Smart Global Enterprises & Trading B.V. tarafından 32.000.000 TL karşılığında Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği 57.maddede yer alan istisnalar kapsamında devir alınmasına ilişkin Pay Devri Ön Sözleşmesi imzalanmıştır. Pay devrinin hangi şirketimize yapılacağı ilgili kamu kurumunun onaylarına bağlı olarak belirlenecektir. Yurtdışı finansman kaynağı ile finanse edilmesi planlanan söz konusu yatırım için EPDK'ya Pay Devri Onayı başvurusunda bulunulmuştur. Toplam 35 MW büyüklüğündeki 2 adet Depolamalı Güneş Santralinin mühendislik hizmetleri ile panel kurulumu da Şirketimiz tarafından yapılacak olup, yerlilik katkı payından da yararlanmak üzere Şirketimizin Aliağa Güneş Hücresi & Güneş Paneli Entegre Üretim Tesisi'nde yerli hücre kullanılarak üreteceği güneş panellerinin kullanılması planlanmaktadır. 16.01.2025
pomega depolama kısmında gizli ...
Şirketimiz ile Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında; Enerji Depolama Sistemleri tedarikine ilişkin toplamda 2.000 MWh’a kadar ürün satın alınması konusunda 2 yıl süreli çerçeve sözleşmesi imzalanmıştır†dedi. 2023
aralık ayında 32 mw için 7,26 milyon dolarlık sözleşme imzalanmıştı.. yani smartg ile 2023 te yapılan 2000 mw lik değeri yaklaşık 450 milyon dolarlık anlaşmanın bir parçası 35 mw smartg kapta duyuruldu.
smartg depolama yönüyle kap ta takip edilmeli
-
Onumuzdeki bilancolarda POMEGA'nin katkisi gozle gorulur bir sekilde olmadikca KONTR'den pek bir kipirdama beklemiyorum.
BIST'te zaten tat tuz yok.
POMEGA urunlerinin stdandardizasyonu konusunda bir problem oldugunu dusunduren piyasa hareketi yaptiriliyor.
POMEGA satislari bilancoya yansimali ki bu hisse de adam akilli hareket olsun. Yoksa %25 istirak olan PLAN-S yatirimciyi heyecanlandirmiyor. Ki bu istirakin bilancoya katkisi su an tamamen muamma. Bekleyip gorecegiz.
Ayrica sirketin nakit sikintisi ve borc durumundan kaynaklanan nedenleride goz onune alan bir fiyatlama soz konusu.
Yukarida yazdiklarimla yapici bir sekilde foruma katkida bulunmaya calisiyorum. Paydas olarak umarim en kisa zaman hisse fiyatinda ki olumsuz bakis son bulur.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir, yatirim kararlarinizi kendi cozumlemelerinizle gerceklestirin.
-
Kontrolmatik olarak Ankara İli Mamak İlçesinde yer alan Bayındır Barajı gölü üzerinde bulunan, Türkiye'nin onaylanmış ilk on-grid GES'i, yaklaşık 9 bin m² alan üzerinde kuruldu. Güneş Enerji Santrali, 991.76kWp/900kWe kapasitesiyle elektrik üretimine başladı.
-
Adamın tipine baksan zaten at hırsızlarına benziyo. Paralı çalıştırdığı elemanlarıda buralarda at hırsızının işlerinin iyi olduğunu şirkette işlerin tıkır tıkır işlediğini insanları bu şekilde hissede tutmaya çalıştığı ortada. İş işten geçti tabi zarar kol gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Teknik eğitim fakültesinden tanıdığım arkadaşlar olmuştu vaktiyle muhabbetleri hep aynı. bizim üç arkadaş sonsuz dombalma makinesi yaptı şimdi italyada paraya para demiyorlar. Şimdi o üç arkadaştan birinin sami olduğunu düşünün o at hırsızı suratıyla burada millete anlattıklarını düşünün. Herşeyi özeti
-
-
İşler tıkırında diyorsun yani
-
37,70 den 24 m kuruma devirden sonra anlamsız hareketler...!!!!
Ben çözemedim, bekleyeceğiz, kol kesmeye de gerek yok...
Bugün; 38,18.....36,86 anlamsız bir makas daha.,.,,.,..,....