bu bilancodan hic umudum yok, bence nakit akisi kotu gorunecek temettu nisanda cikti kasadan, dayak manyagi olduk zaten alisigiz
Printable View
Piyasa beklentisinin bile %20 altında net kar epey kötü oldu.
Net Kar: 5,976mnTL
Konsensus: 7,202mn TL
Satışlar düşmüş ama bilhassa favök ve doğal olarak net kar fena düşmüş.Esas faaliyet karı ise adeta çakılmış.
TMS 29 enflasyon muhasebesi etkisi yine pozitif çalışarak 10,5 milyar parasal pozisyon kazancı yazmış,bu reel bir kazanç değil ama net kar hanesinin zarar olmasını engellemiş.Yoksa 4 küsür milyar zarar yazacakmış şirket.
Maalesef daha yeni başlıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço beklenene yakın geldi... Karda %19 luk bir gerileme var.. Kurun gitmediği düşünülürse normal.... Ben beğendim.. pd/dd değeri ve fk tarihi ucuz seviyelere yakın ..kar düşüşü bence fiyatlarda..sıkıntı yok... Artık ilk durak 1800 lere yolculuk başlar umarım..Tabi yarın piaysanın ne tepki vereceğini bilemeyiz... Günlük bakmıyorum olayalra..
Hedeflerde sapma yok, ben ona bakarım ;)
Şirket karın düşüş nedenlerini açıklamış....
[IMG]https://i.hizliresim.com/dfsz1nw.png[/IMG]
siz hep adetlerin de düşeceğini yazdınız ancak görülüyor ki adetlerde çok değişiklik yok , şirket adet beklentilerinde de değişiklik yok ... bilançoda net kardaki düşüş sn human ın belirttiği gibi bence de kura bağlı normal ...
kendi adıma döviz tutana kadar ford tutmaya devam ederim
1800 hareketi baslasin..
Bir de temettu haberi bekliyoruz TUPRS gibi..
Mateus rosemi acarim duty freeden gecerken aldigim.
Esas faaliyet geçen seneye göre resmen çakılmış yarı yarıya erime var.Geçen sene ki 3 aylık döneme göre ise daha fecaat
Ciro da bile düşüş var. Ne yazıkki kötü bilanço 3ç de de değişen birşey olmayacağını düşünürsek sonbahar temettüsü suratları epey bi ekşitebilir gibi duruyor . DUDU sonbahar temettüyü pas geçebilir diye şerhimi koyim ben. Sonu gitgide eregl ye benziyor sanki.