Madalyonun birde şu yönünden bakın, parası olan için ucuzdan alma fırsatı gibi gibi.. polyannayı dağa kaldırmışlar ohhh mis gibi hava demiş :kahkah:
Printable View
Madalyonun birde şu yönünden bakın, parası olan için ucuzdan alma fırsatı gibi gibi.. polyannayı dağa kaldırmışlar ohhh mis gibi hava demiş :kahkah:
Şirketimizin bağlı ortaklığı Petlim Limancılık Ticaret A.Ş. ile J.P. Morgan arasında, Şirketimiz garantörlüğünde, 140 milyon ABD Doları tutarlı bir kredi anlaşması imzalanmıştır. Söz konusu kredi 3 yıl vadeli ve anapara vadede ödemeli olup, yıllık faiz oranı SOFR +%4.35'tir. Anılan kredi sözleşmesi, kredi alan sıfatıyla Petlim Limancılık Ticaret A.Ş.'nin AKBANK T.A.Ş. ile 2015 yılında imzaladığı ve Şirketimizin garantör olduğu 212 milyon ABD Doları tutarlı kredi sözleşmesi tahtında kullanılan kredinin refinansmanı amacıyla imzalanmıştır.
Kap. Ytd
Bir önceki borç yenilemesi ve ilavesi olan kap 18 Aralık 2024 tarihinde idi. Ytd
Şirketimizin 26.01.2023 tarihli özel durum açıklamasında, Şirketimiz ile J.P. Morgan Securities PLC arasında 300 milyon ABD Doları tutarlı ve 3 yıl vadeli bir kredi anlaşması imzalandığı duyurulmuştu. Söz konusu kredi anlaşması tadil edilmiş olup, tutarı 100 milyon ABD Doları arttırılarak toplam 400 milyon ABD Doları'na yükseltilmiş, vadesi Aralık 2027'ye uzatılmış ve yıllık faiz oranı SOFR+%3.95 olarak güncellenmiştir.
Tarık hc Ülker 100 lere geri düştü son yazdığında sonra yine toparladi geri aldı. Bundaki sopa sabit kaldı. Ytd
Dumanlı daglar aman aman .. ytd
Centim centim cenaltı
Saydım baktım onaltı
İnanmazsan sende say
Onaltıdır onaltı
16.88 tarihi günler yaşıyoruz.
47 centteyiz
Ağzımı bozmayayim, çok küçük olsun. Domuzun önde gideni desem uyar mı? Ytd