Originally Posted by
gülbay
Değerli Forum Üyeleri,son 1 yıldır yapmış olduğumuz yoğun çalışmalarımız neticesinde mücadelelerimiz meyvesini vermeye başladı.Enson Başkan Mustafa TUNA ile 2 saat süren röportajımız da beynine öyle bir işledim ki buda 100 bin yatırımcı var ,4 ile çarpınca 400 BİN oy var dedim.1 yıldır bir bütün olarak diyip durdunuz vatandaş bıktı bu sözlerden. O zaman proje bitti,ILLER BANKASINA Müracaat ettik dedi.Bende Sayın Başkan kamuoyun da saygın sözünün eri bir duruşunuz var dedim. Vatandaşa söz verdiniz,Kanal ihalesini yapmadan gider iseniz,itibarınız gider, hayatta her şeyini kaybet, itibarını kaybetme dedim. Aklıma şu an için gelenler bunlar. İmar durumlarını da sordum. Bu konuşmaları İmar durumlarını hepsini sordum. Faydası olmuştur diye düşünüyorum. İhale tarihi açıklanıp, imar çalışmaları başlayana kadar, durmak yok mücadelemize devam diyorum. Ben buradan 8 mahalle muhtarımıza Murat ve Savaş kardeşlerimize, ayrıca bugüne kadar desteklerini hiç eksik etmeyen Gazeteci Arkadaşlarım ORHAN UĞUROĞLU VE CAFER KÜLAHLIOĞLU KARDEŞLERİME, ayrıca diğer Gazeteci arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni haber ve manşetlere hazır mısınız diyorum.Selamlar...