Printable View
Alıntı: Originally Posted by sakince patron listede adımı göremedim..düzenleme m bitmedi yoksa tercih hatası mı yaptık sen topiğe yazıp linke yazmayanlardansın normalde hem linke hem topiğe yazmanız lazımdı ben birazdan listeye kayıt edeceğim sizi tahmininiz geçerli
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 yarışmamız bu hafta için tahminlere kapanmıştır listeyi düzenleyeceğim. a-haa! Başkanım; sen de 9:45 mağdurlarından sonra, 9:30 mağdurları yaratma şimdi :he: :kahkah:
Listede benimde ismim yok
Alıntı: Originally Posted by nosares İttfh %45 aksen %30 sngyo %25 F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. yolar liste dışı kabül edemiyoruz
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO a-haa! Başkanım; sen de 9:45 mağdurlarından sonra, 9:30 mağdurları yaratma şimdi :he: :kahkah: baktım 1 tane var Allah muhafaza adımızı gazetelere verir tosunpaşaya bi iltimas tanıyorum:)
Alıntı: Originally Posted by cenkayyy55 Listede benimde ismim yok sizde linke yazmamışsınız sadece topiğe yazmışsınız sizide buy hafta ben kayıt edeceğim
Alıntı: Originally Posted by SaVaRoNa Garfa 40-edip 40-dyoby 20 adını bi küçük bi büyük niye aldın linkede yazmamışsın canım çıkıyı yazana kadar:whistling:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 sizde linke yazmamışsınız sadece topiğe yazmışsınız sizide buy hafta ben kayıt edeceğim Başkanım bana da kıyak yapacak mısın :) Daha sorumlu olacağım kusura bakma :)