Topiği boş bırakmaya gelmiyor dolar çökmüş resmen. Bugünde ekmek yok başkana.
Türkiye’nin kredi notunu çok yakında diğer kurumlarda indirir gibi görünüyor.
Printable View
Topiği boş bırakmaya gelmiyor dolar çökmüş resmen. Bugünde ekmek yok başkana.
Türkiye’nin kredi notunu çok yakında diğer kurumlarda indirir gibi görünüyor.
Gelişen piyasa kurları dolara karşı değer kazanırken TL ciddi değer kaybıyla diğerlerinden çok ayrıştı.
Bir daha gelmeyeceği sözüne güvenmek gafletine düştüğümden ve de başka bir lakapla foruma kaydolmak en ağır forum kural ihlali olduğunu bildiğimden, böyle bir cürette bulunacağına ihtimal vermemiştim.
Bu konuda (onu tespit etme konusunda) bir arkadaşımızın yardımı oldu...
Ezcümle benimle ilgisi yok.
Ekonomimiz iyi deyolarmış.
Bizi dışardan öpüyorlarmış mış..
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...yedik-2419407/
Happy donanımli bir akademisyendi. Proton da kıvrak zekalı birine benziyor. İkisi aynı kişi midir bilmiyorum.
Ben forumda insanların kamplaşmasına karşıyım.
Bunu söylediğim için Bora Yaşara'a da cephe aldığım anlaşılmamalı. Ben hepsini forumda görmek istiyorum.
Kamplaşma gruplaşma da forumun tadını kaçırıyor.
İnsan, sosyal gruplarda, temelini, öncesini bilmediği konularda her ortaya kafa atmamalı.
Bunlar töhmetli, riskli işlerdir.
Gerek yok her konuya maydanoz olmaya.
JÖLE mat ve ince telli saçlara şekil verirken çok işe yarar. Saç tellerini birbirinden ayırır ve bir göz yanılsaması sonucunda, zayıf saçları dolgun gösterir. Sık dalgalı ve kıvırcık saçlardaysa bukleleri belirginleştirir veya sürülüşüne göre saçın kabarmasını önler, içinde parlaklık veren ajanlar olduğu için saça bir ışıltı da verir. Piyasada sprey formunda satılan saç jöleleri de bulunur.Kuru saça uygulanırsa, saçlar diken gibi görünür. Kimi gençler de saçları dimdik ve sıradışı dursun diye jöle kullanır!