Deme öyle nasipsiz lokma yenmez
kimsede ben allahın sevgli kuluyumda bana veriyor demesin, onun hikmetinden sual olunmaz.
pes etmek yok alyel hanım.
Printable View
aselsanı 2017 de zirvede alan hala zararda
saholu 7 sene önce zirvede alanlar maliyatine gelmiş
koçta öyle
onlar ülkenin göz bebekleri.
borsa da zamanlama çok şeydir.
I ıh, bırakmam :kmk:
"Bir müsibet, bin nasihattan evla" imiş ya, bin müsibet ne kadar nasihat demek, bildim gari :oleyo:
Dersimi aldım da ediyom ezber :)
https://youtu.be/Tnu5SqtQlXY
İnorganik Büyüme Nedir?
İnorganik büyüme , bir şirketin normal faaliyetleri dışındaki nedenlerle ortaya çıkan bir tür ticari büyümeyi ifade eder. Bu tür bir büyüme, mal veya hizmet satışlarındaki artıştan veya işletmenin temelini iyileştiren maliyetleri düşürmekten kaynaklanmaz. Genellikle, bir işletme benzer bir şirketle birleşmeyi seçtiğinde veya genel işletmeyi genişletmenin bir aracı olarak başka işletmeler edindiğinde inorganik büyüme gerçekleşir.
İnorganik büyümenin birkaç avantajı vardır. İşletmenin şu anda sahip olmadığı teknolojiye erişim kazanmakla ilgisi var. Örneğin, bir elektronik firması, yenilikçi ürün geliştirme konusunda itibarı olan bir rakibi birleştirmeyi veya satın almayı seçebilir. Birliğin bir sonucu olarak, bu işletme ne olursa olsun yeni ürünler geliştirilip tüketicilere pazarlanmaktadır.
İnorganik büyümenin bir başka yararı da, yaklaşımın, mevcut şirketin müşteri listelerini edinilen şirket ile birleştirerek müşteri tabanını arttırmaya hizmet etmesidir. Bazı durumlarda, bu, işletmenin geçmişte mümkün olmayan tüketici pazarlarında bir varlığa sahip olduğu anlamına gelir. Müşteri tabanını bu şekilde genişletmek, genişletilmiş bir satış ve pazarlama çabasına çok fazla zaman ve kaynak koymadan pazar payını arttırmanın hızlı ve nispeten kolay bir yolu olarak kabul edilir.
Aracı kurumların raporlarını her zaman beğenmem!
bu değerlendirmeyi beğendim DOĞRU BİR ANALİZ
Patrona da bi tavsiye
hazır yatırımcılar bedelliden kaçmaz oldu doğru yolu buldu bu size bulunmaz fırsat, yapın %400 bedelli borçları sıfırlayalım
sizin doğru patron olduğunuzu düşünüyorum
ben hazırım.
GEDZA için grafiğimizin güncel hâli...
Beklenen düşüş gelmedi ve tam tersi yükselişle haftayı kapattık...
Bu durum bence olağan dışı bir gelişme sonucu gerçekleşti. Kağıda beklenen yatırımcı ilgisi çok erkenden başladı. Bu durumda hissenin düşmesine gerek kalmadı.
Bu hissede her ne zaman yeni para girişi olsa mutlaka yükselmiştir. Şimdi de aynı durumu yaşıyoruz. Hata mı yaptım? olabilir. Değişen şartlar sonucu gidiş güzergahı değişmiş oldu. Maratoncular için yeni bir evre başlamak üzere...
Osilatördeki son direnci de geçerse artık benden tam not alır. Aksi hâlde hâlen yeniden düşebileceğini düşünmeye devam ederim...
Maratoncular işlem yaparken dikkatli olmalılar, yoksa ellerindekileri her an kaybedebilirler...
https://i.hizliresim.com/50Q26U.png