4 saatlikte 2li pinbar formasyonu 2.bar 1.barın üstünde kalmış durumda şimdi bu 2 barı yutacak baba hacimli bir bar lazım bize.16,30 draghi reisin konuşması var deniliyor bakalım reis euro gazcılarına sağlam kızdı galiba :D
Printable View
4 saatlikte 2li pinbar formasyonu 2.bar 1.barın üstünde kalmış durumda şimdi bu 2 barı yutacak baba hacimli bir bar lazım bize.16,30 draghi reisin konuşması var deniliyor bakalım reis euro gazcılarına sağlam kızdı galiba :D
Üstat öngörülemez hale getiriyorlar piyasayı işte.
Yaptıkları çok çok normal aslında büyük hareketler öncesi böyle milleti aptal etmeleri falan eskiden dediğiniz gibi euroda belli gruplar yada fonlar girerdi tek günde in aşağı çık yukarı 250-300 pipslik hareket yapardı ortalık bir toz duman olur stop kalmazdı piyasada sonra ne tarafa gideceklerse giderlerdi şimdi her yer çıkmaz sokak.
4 saatlik pinbarı yutuyor vatandaş tepede çok kısa 1 saatlik pinbar atıyor sonra onu çalıştıyor bakıyoruz hopp 4 saatlik 2.pinbar hayırlı olsun.
Şimdi bu 2 bar yutulursa yukarı teyit gelir ve günlük tobo kırılır geçilmezse gene 3,50 de uğraştırır durur.
http://666kb.com/i/dkh6zbv6oelwntujj.jpg
Sabah attığım grafik.
Yıllardır fibolara göre işlem açarım şu 3,238 in doğru düzgün çalıştığını görmedim normali 2,618 e dokunur ordan 1,618 e gelir sonra 4,238 de trend biter.Algolar öyle bir hale geldi ki şimdi 3,238 ler çalışıyor hiçbir alakada yok ortalıkta, emtialarda bu çalışır ama euusd de misal ne alaka maydonoz 3,238 milimetrik çalışıyor şuan normalinde 2,618 den göçmesi lazım çok kısa bir geri alış yapıyor ana dirençte alakasız dirençteyse tepe yapıyor.
Hani bu algolarla artık bir kaç yıl sonra ne yapıcaz ciddi sıkıntı. PA cıları supdemleri kırıp geri alıp avlıyorlar, EW cileri dalga yapılarını bozarak avlıyorlar, formasyonlar zaten yalama oldu doğru düzgün kama harici çalışan formasyonda kalmadı hani sırada kim yada ne kaldı acep ciddi bir yerden sonra kafa iyice yoruluyor benimde.
Şimdi usdtry %1 yukarı koysa al sana kafalar 70 lik JB içmiş gibi olur bir anda :D
Burada tek soru şuan bu piyasada usdtry yi kaldıraçlı piyasada euusd 1,1380, gbpusd 1,29 u devirmişken buradan kim alır ve maliyet yapar ?
Özde bu başlık,ülke ekonomisine bakış olarak "kötümser" insanların eğleştiği, fikir ve analiz paylaştığı bir başlık.
Ben siyaseten de, gözlük rengi olarak da, ekonomik olarak da iflah olmaz muhalif ve kötümser biriyim oldum olası.
Bunun zararlarını gördüm.
Faydasını ise, dürüst olmak gerekirse az gördüm.
Her krizden olumsuz olarak payımı aldım.
Bir zamanlar dolara yatırım yapmayı, kendi siyasi duruşuma uygun görmüyordum.
Şimdi artık o kanıda değilim bunca yara bereden sonra.
Terkettiğim bu tavrımı, şimdilerde troller sürdürüyorlar laf ve slogan olarak sanalda.
Eminim yastık altlarına güçleri yettiğince zulalıyorlardır yeşilleri.
Malum pirleri pek sever yeşili. Başka şey biriktirmez.
Gününüz iyi geçsin...
Bu arada VİOP da Ağustos vadeli BİST 30 kontratları çılgın gibi 125.800 lerde. Meraklısına duyurulur.
Bora abi. siyasi görüşünü ekonomiye katmamak gerektiğini acı yoldan bende öğrendim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://666kb.com/i/dkh8zgwrnxkoek5i7.jpg
Endeks vadeli kanal tepesine doğru gidiyor bakalım. Bu vadeyi sağolsun 80bin shortçuyu yakalayınca rahat rahat sürdüler.Ağustos vadede bakalım neler olacak bu 80bin short inatçı çıkarsa işimiz var endeksle