Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans 105'in önemini öğrendim ama. Bakalım ne olacak bu sefer. 105 in onemimi? Kirilamaz denen destek direnclerin sebepsiz saniyede gecildigini gordu bu gozler...
Alıntı: Originally Posted by Webster 105 in onemimi? Kirilamaz denen destek direnclerin sebepsiz saniyede gecildigini gordu bu gozler... Ben masumum onların yalancısıyım. Ne dedilerse o 105 sıkıntılıymış.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Konu dışı>>>>>>>Mevduat Cafe Webster kardeşime ilişmeyin.
Alıntı: Originally Posted by dell14 2 saat.once dedim ben burada 105 siniri var,Apara yazimi gordu herhalde :)) SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ustad dusus oncesi de gecememisti ondan diyorlar ama izleyin Web buyuksun diyeceksiniz Eze eze gececek 105 i Cunku gap i doldurdu
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Webster kardeşime ilişmeyin. Demi emmi Iki viski ictim nereye yazdigimi goremiyorum Gecen oto forumuna yazmisim yarin bist ucar diye Olur okadar
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad dusus oncesi de gecememisti ondan diyorlar ama izleyin Web buyuksun diyeceksiniz Eze eze gececek 105 i Cunku gap i doldurdu Tükeniş gap'ı olabilirmiş o.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Tükeniş gap'ı olabilirmiş o.:) Bir de tukenmislik sendromu var Bu ikisi arasinda korelasyonda mevcut Ters korelasyon Bu konuda mevduat cafede gireriz News kiziyor Adamin dibiiiii
Myfinans ustad 100800 az demissiniz Investingde acilis icin 101500 diyorlar 😃😃😃