diyojen binlerce yıl önce bu sorunun cevabını vermişti: yat aşşaa sal t.şşaa...
hiçbir şeye değer verme, hiçbir birikim yapma, hadi bakalım kolaysa eşşek gibi çalıştırsınlar :)
Printable View
Herkesin umudu bu ama gözden kaçan bir nokta var. Siyasal İslam ortalığı harap etmeden gitmez. Bakın daha şimdiden yapılan açıklamalara:
topal ördek, meclis elimizde, belediyeler batık, bankalar belediye parasına el koyabilir vs.
Yukarıdakiler yöneticilerimizin sözleri. Benim değil.
Kripto borsaları da güvenli değil dostum . Hackerler düzenli olarak para çalışıyormuş ama geniş bir alana yapılmadığı için haber değeri taşımıyormuş.
Ha bu hacker larda biraz Robin hood havası vardır bizim alacağımız 0.00000000000001 bitcoine göz dikerler mi bilmem.
3 gram altın biriktirdim diye, geçen arkadaşlara çay söylemiştim. Millet burada altının üstadı olmuş. Top gibi oynuyorlar altınla; donduruyorlar eritiyorlar, oraya buraya basıyorlar. Boşuna dememişler paran mi var derdin var diye.
Ben gider 3 gramı satarım, siz kendi derdinize yanın. Bu kadar zengin olunur mu arkadaş acıdım (! ) size . Vah vah demek hepiniz zenginsiniz allah yardım etsin üzülmeyin arkadaşlar başa gelen çekilir.