Vergi paylaştırmak ekonominin canına ot tıkayan saçmalıktır....
Printable View
Vergi paylaştırmak ekonominin canına ot tıkayan saçmalıktır....
Dostlar,
İng e-turuncu hoşgeldin alıyorum 3-4 aydır
E-turuncu dolar hesabı açarsam hoşgeldin %4 alabilir miyim, ayrıca İng getirdiğim dolardan ücret kesecek mi, (swift muhabbeti)
Son olarak çıkışta swift ücreti ne alır? Elden masrafsız çeken var mı?
( müşteri temsilcisini aradım ilginç ama net birşey söyleyemedi)
Valla bu ing bankı bende çözemedim ..4 sene önce bir kere turuncu hesaptan tl den faydalanmistim. Geçenlerde gittim yine oran sormaya size yok dediler.forumda arkadaşların bazıları yararlandiklarini söylediler.
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın r.lucas,
Şubeye gitmeye, sormaya gerek yok. ING internet bankacılığına giriş yapıyorsunuz. Teklifleri gözden geçiriyorsunuz, orada muhtemelen e-turuncu teklifi vardır. Varsa mevcut turuncu hesabı e-turuncuya dönüştürüyorsunuz ve avantajlı faiz oranından yararlanıyorsunuz. Ben de 2-3 yıldır kullanmadığım boş turuncu hesabı bu şekilde e-turuncu hesaba dönüştürdüm ve avantajlı faizden yararlanıyorum.
dolar alanlar 3.70 den euro alsaydınız simdi epey yol almıstınız dolar yine buralarda iyi duruyor 3.50 altına gelemedi merkez izin vermiyor sirketler borclarını odemek icin dolar alıyor halk alıyor birde sepet oldugu icin euroa yukarı gittikce dolarıda tutuyor...parite gecmisteki gibi 1.50 ye gidermi gidebilir en azından ne den dussun avrupada isler abd ye gore iyiyken .. yılbasında doları alanın maliyet 3.77 bugun itibariyle...%2 dolar faizinden aldı diyelim hala tl ye gore %5 kayıptalar...aylık faize koysan tl ye gore 0.75 daha az getiri var ...siyaset ve jeopolitik nolur bilinmez ekonomik olarak hala dolara gecmek icin somut bir neden bulunmuyor ( sahsen bunun icin 5.6 neden gerekli bana henuz bunlardan 1 i gerceklesmeye basladı) ..sahsen zaten doviz tutmam al sat yaparım 4.07 den aldıgım euroları 4.18 den salacam bugun .