YSK'daki tutanağın önemi yok her sandıkta yetkilin olacak ve her sandığın ıslak imzalı tutanak görüntüsü sende olacak ki o saatten sonra olabilecek her hatayı ispatla.
Printable View
Az önce YSK ıslak imzalı tutanak görebiliyordum şimdi yok.
Daha herşey bitmedi şimdi öteki beriki demeyin. O itici bu kakıcı o zaman git abi %25 ile %50+1 alın. Yani biz burada chp iyi parti Kılıçtaroğlu diyoruz ha bire alttan odunu verip duruyorsunuz.
Bu akp li MHP liler beş senede beş kez bir birini eleştirmiyor yermiyor. Biz günlük 100 kere bunu yapıyoruz. İşte aradaki fark bu.
Benim Konya'da il ilçelerde kontrol ettiğim tutanaklarda gördüğüm Saadet partililer yrp ye vermiş. Konya'da ne hikmetse 2-4. sıradaki milletvekili adayları gelecek partili aday. 1-3 CHP li. Bunu kim akıl ettiyse eğer adaya göre o il ilçe deki seçmen ağırlığı dikkate alınmamışsa bu sonuçlar normal.
Geçmiş seçimlerde de SP nin gözlemcisi bile AKP ye basmıştı...SP gözlemcisine sonuçlar açıklandığında neden verdin demişti , adamdan ses çıkmamıştı.
CHP yönetimi ve benim gibi dışarıdan gözlem yapanlar SP-Deva-Gelecek partilerinden %5 civarı oy bekliyordu.CHP bib oyunun parti olarak 30 üstü beklerken klasik rakam 25 geldi.Borsada da kazığa oturmamın nedeni bunu okuyamamamdı...Ama adamlara helal olsun 34 vekil almışlar %0.05 oyla...Kazanan eski siyasal islamcılar kaybeden benim gibi KK kazanacağa oynayan kesim...
Bu 3 parti sahaya inip oy toplayamazlarsa bir sonraki seçimde tabela partisi olurlar...Kimse bir daha bunlarla ittifak da yapmaz...