3 ün birini
Printable View
3 ün birini
Bilet almayana büyük ikramiye hiçbir zaman çıkmaz. :d
Sn hkm benim anladığım burada mkk yine borsanın kendisi siz malınızı kaydettirip işlem yapıyorsunuz aldığınız malı kaydiden fizikiye çeviresiye kadar orada tutuyorsunuz. Fizikiden kasıt kripto cüzdanına atmak.
Dolayısıyla hukuken bir hakkınız mutlaka vardır. Ancak resmi olarak sizin paranızın banka hesabınızdan çıkması sonrasındaki işlemlere nasıl kanıt gösterirsiniz bilemiyorum. Zira banka defterinde bile banka defteri ile banka kayıtları arasında uyumsuzluk olduğunda banka kayıtları esas alınır yazıyor. Burada bu borsanın kayıtları nerede vardır. Kullandığınız arayüzde veya varsayıyorum epostanıza gelen bildirimin resmiyeti nedir bilemiyorum. Bunları izleyip öğreneceğiz.
Ben kriptoda akıllı kontrat işi ile ilgili iş modellerini merak ediyorum.
Akıllı kontrat kısaca iki tarafın önceden mutabık olduğu bir şarta bağlı olarak şart gerçekleştiğinde otomatik olarak bir taraftan diğer tarafa kripto paranın transferini esas alıyor. Bu sistem ile iki taraf üçüncü bir tarafın hakemliğine ihtiyaç duymadan işlem yapabiliyor. Bunlar ilgi çekici konular. Ama işleyişi ve yaygınlaşmayı görmek gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kripto borsalarında yaptığınız işlemler ve tuttuğunuz coin/para için devlet tarafından verilen en ufak bir güvence yok. Devletin yapacağı en fazla şüpheliyi bulup yargılayıp suçluysa hapse atmak olur. (o da TC vatandaşı ise o kişi) Giden para da gittiği ile kalır.
Bir umuttur yaşamak diyorsunuz yani kaçak botokslu gibi...hayallerimizi bile çaldılar o işe de el attılar, ayarlıyorlar besbelli ama nasılı belli değil...henüz..
Belki de sıra sizde, diye bir cingle ı vardı Milli Piyangonun...sıra asla ona gelmeyecek, ahirette, ölünce..
160 bin TL maaş alıyormuş birisi...e yuh yani..
Öbürü Ramazan sezonu açıldı, 3-4 sene önce 600 bin TL alıyor dedilerdi, bu sene 800 falan olmuştur en az...fakirliği öv, izah et, 800 bin TL tokatla, ve hakkım de....bu sene de hayrına yap be hoca, Allah için sadece, olma mı..
Şu halk ne zaman uyanır ki...uyanmaz bunlar..
Daha önce söyledim, lise terk veledler lisans misans olmadan bankacılık oynamaya başladılar. Bu işin sonu kötü biter.