Bir cuvap da bize...Dohuk'da düşen helikopteri Tsk vurmuş olabilir.Alıntı:
PKK/YPG terör örgütünün askeri sorumlularından Nuri Mahmud ve Ruksen Kobani Fransa senatosuna davetli olarak katıldı.
Printable View
Bir cuvap da bize...Dohuk'da düşen helikopteri Tsk vurmuş olabilir.Alıntı:
PKK/YPG terör örgütünün askeri sorumlularından Nuri Mahmud ve Ruksen Kobani Fransa senatosuna davetli olarak katıldı.
Eyvah eyvah...Kavga büyüyor. Dünyanin degisik yerlerinden acayip haberler geliyor.Alıntı:
🔴Çad, Amerikan enerji devi ExxonMobil'in ülkedeki bütün varlıklarına el koydu. (56)
Umarım yakında demokrasi gelmez.
Sosyal medya cok haraketli. Ciddi kavga var.
Vaziyet aliniz.
‼️Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Dağlık Karabağ'da Laçin koridorunun kuzeyindeki yolların denetim altına alındığını duyurdu.
Gazeteci Hasan Cemal, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı olması için HDP’den gelen teklifi kabul etti.
Abdülhamit'i indirmek, kraliçe arıyı kovandan atmaya benzer. Artık Pentagon, Cia, Bnd, Cia, hatta Mossad ulkenizde at koşturur. Hangisi hakim olursa o kazanir ve yönetir.Alıntı:
Pentagon merkezli bir Siyasal İslâm 1973'te Türkler'in meşguliyet alanına sokuldu. Sokuluş o sokuluş...
İsmet Özel
Pentagon'un desteklediği siyasal Islam, 1.dünya savasinda bizi arkadan vuran Şerif Hüseyin'i Arabistan'dan defeden gücün desteklediği kesimdir.
Yani fetoculer kadar zararli degildir. Ehven-i Şer...
Bir de bu var:
Alıntı:
MHP’nin içinden bir parti çıkarıp onu HDP’nin masasına oturtan gücü hafife almayınız. Son yüz yıllık maceramız bu tür örneklerle doludur.
Ağzinda kan olan bir foto paylaşmış. Inanmiyorum. Geçen gun bir haber vardı, kopyalamistim. Panteistim ve ateistim diyordu. Mahkeme karariyla tekrar din ögretmenligine geri donmüş.Alıntı:
Az önce evimin önünde saldırıya uğradım. Kendimi eve zor attım. Ellerinde sopalarla Allahu Ekber deyip saldırdılar.
Cemil Kılıç...
Çocuklara neyi öğretecek?
Neyin karsiliginda maas alacak?
Ateistim dedikten sonra artik Din ögretmeni olamazsin.
Hadi ordan.
Tabii ki değil. Yukarida saydigim orgutlerden birinin işi...Alıntı:
Gaffar Okkan davası hakiminin gerekçeli kararı: "Okkan suikasti Hizbullah işi değil. Örgütün böyle bir kapasitesi yok".