Başlangıcını yazmadığının pozisyonun sonunu yazmanın amacı ne?
Printable View
Gerçekten bekliyorum...Ülkece bekliyoruz..Anında yazmak.Real-time nasıl yazilirmis, öğret bize...
Yok alınmadım sende birşey öğren istedim , sende bazen çengelli bulmacalı soruların olurya bende o gece öyle yazdım.:)
O gece sana ne yazdım SAYGI GÖRMEK İSTEYEN , SAYGI GÖSTERMESİNİ BİLECEK dedim .
Şu 2 gündür bu muhabbet bu yüzden oluyor sana karşı , Abka ya desenki yav haklımışın pozisyon işinde desen bu kadar birbirinize yürümeyeceksiniz .Bu yüzden o gece onu gördüğüm için işaretledim cümleyi kullandım.Bu yazdıklarımıda yanlış anlayıp atarlanma :)bak Mert geldik gidiyoruz bu yüzden kafaya takılacak bir dünya yok artık , herşey daha kötüye gidicek bir dünya var, bu yüzden kırmadan dökmeden vaktimizi saatimizi bekleyecez.
Demişin ya kendini geliştirdin öğrenmenin yaşı yok , şuanda bile çok şeyler öğreniyorum aldığım nefes boyunca devam edicem öğrenmeye.
başarılar
Ben ABKA yı savunduğum kadar ender insanı tutmuşum(bunun canlı şahitleri sevgili TÜRKOĞLU ve Sevgili Emlak) ..onunla derdim yok ..daha doğrusu kimseyle derdim yok ..bunu tee ne zaman mekanımda cons a yazmıştım ..benim kişilerle derdim yok ..olaylarla da işim yok ..fikirler ile ilgileniyorum :)