Printable View
hüngür hüngür ağladım senin alacağın olsun utandı meyhanleler...
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Kaldıralım. Hiç yapmadığım bir şeyi yapıp ciladan sonra başa döndüm. Tüm Sofra' nın sağlığına.:) :cheers::cheers::cheers::drunk::drunk:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Az kaldı, yılbaşı gibi emekli olacağım. O zaman beraber emekçilik yaparız. :oleyo: . Aklima geldi yine bir ben emekli olamadim :oleyo: Pazartesiye kadar evden cikmamayi dusunuyorum(umuyorum). Afiyet olsun şimdiden İyi mesailer :yes:
ve bana kalıyor boynunu bükmesi
Alıntı: Originally Posted by adgur hüngür hüngür ağladım senin alacağın olsun utandı meyhanleler... Rakıyı keyifle içiniz bu ne böyle dünya yikilmis gibi.. :)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Düşününce forumdan kimler geldi, kimler geçti! Sayın yöneticimizi bir yoklasaydiniz ne yapıyor diye.. 2 gündür yok.. :(
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sayın yöneticimizi bir yoklasaydiniz ne yapıyor diye.. 2 gündür yok.. :( Öldüyse gömeriz,o da mı sıkıntı.:oleyo: Bir sürü masraf durduk yere,bu yoklukta.
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Öldüyse gömeriz,o da mı sıkıntı.:oleyo: Bir sürü masraf durduk yere,bu yoklukta. Beni pek sevmezdi ama irmik helvası benden.:oleyo: