Printable View
Alıntı: Originally Posted by verytired Var ama henüz satışa açılmadı sanırım. MTF myfinans hocanın fonu. :) ve t'si sonsuzmuş. Öylede değeri anlaşılamadı Faydasını ömrünüzün son yıllarında görüyorsunuz. Bizim millet sabırsız. Her sabah TEFAS'a bakıyorlar.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Öylede değeri anlaşılamadı Faydasını ömrünüzün son yıllarında görüyorsunuz. Bizim millet sabırsız. Her sabah TEFAS'a bakıyorlar. :) :) Bes fonu gibi düşüneceğiz sanırım, çünkü ömrümüzün son yılları deniyor :)
Alıntı: Originally Posted by verytired :) :) Bes fonu gibi düşüneceğiz sanırım, çünkü ömrümüzün son yılları deniyor :) Aynen, En fazla huzur gereken yıllarda işe yarayacak:)
Alıntı: Originally Posted by shangil Siz gibi verytired lara bence uygun fon ola bilir Aslında getiriyi bilsek dusunulebilir. Ama kârı realize etmek için yıllar varmis.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aynen, En fazla huzur gereken yıllarda işe yarayacak:) :kahkah: hocam mukemmel bir fon bu ellerinize sağlık :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aynen, En fazla huzur gereken yıllarda işe yarayacak:) Bu bes fonunu hic anlamadim Mustafaya sordum neden bes fonu almaliyiz diye cevap vermedi
Alıntı: Originally Posted by Webster Bu bes fonunu hic anlamadim Mustafaya sordum neden bes fonu almaliyiz diye cevap vermedi BES fonu alabilmeniz için BES hesabınız olması lazım üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Öylede değeri anlaşılamadı Faydasını ömrünüzün son yıllarında görüyorsunuz. Bizim millet sabırsız. Her sabah TEFAS'a bakıyorlar. mkk portalada bakıyoruz gece bir buçukta :kahkah: