dolarda kkm ile açığa destek verecek
Printable View
15.20,melunun mayıs ayı sendromunu belirtmiştik,elde avuçta birşey yok artık DIJJJ güçler SOROSÇULAR diye iktidar kendisini savunur gezer,mecbur faiz artırmaya merkez,isterse artırmasın kur lorumalı mevduatıda ödememe zorluğu var,Robin Hudun tersini yapacaklar mecbur,fakirden alıp zengine verecekler,faiz yükseltmemek için inatlaşırsan, piyasada sana cevabını verir+aşırı zamlar,peşinden ezdirmeyeceğiz vatandaşımızı falan,ne ezilmesi pestili çıktı,zaten şu sıralar iktidara güven sıfır olurken muhalif kesimde falso veriyor,ne olacak memleketin hali...Önceden deyimlerimde gelecekte genç liderden bahsetmiştim,yani öyle birisi bu ülkeyi toparlar anca:notr:
Tavuk ciğeri enflasyonu kaç ondan haber ver rallici hiç hesap tutmuyorsun artık. :kahkah:
Acep haznede bedevi mermisi kaldımı ?,mecburlar faiz yükseltmeye !!!,şöyle 4-5 puan yükseltirlerse melun 13 altına iner,10 artırırlarsa 10 altına,çokmu zor artırmak,ABD'den büyükmüsünüz ?inatlığın yorgan yaktırdığını bilmiyormusunuz:he:,yoksa bilmediğimiz bir durummu var?,öyleya eş bobluk görevi halan devam ediyor:plc:
değer verdiğini varsaydığım varlıklarına sövdüm gene utanmaz bi şekilde gelip yazıyorsun
nasıl bi ahlaksızlığa sahipsin
sana yazarken midem kalkıyor
kusasım geliyor
o yüzden çok az cevap yazıyorum
bide yazıp anınd atiyüyorsun
hadi burayı okumuyorsun
özelinden yazdım itibar puanı kısmından yazdım onlardanda mı kuyup utanmadın