bence yapılan hiç iyi değil. alan alsın satan satsın piyasa dengeye ulaşsın . bu dolarda ve faizde müdahalenin sonuçları ortada.
Printable View
gerçek gazetecilerden bahsediyorum . senin haber alma hakkını savunduğu , gerçekleri görme hakkını savunduğu için orada . inan basın olmasa olaylar çok farklı olur . bunu sıcak kolduğunda oturup sallayan birisi olarak yazmıyorum eskiden savaş fotoğrafçısıydım.şimdi maaşlı işte çalışıyorum. cidden zor iştir yıpratır insanı . ama bizde %99 şovmen olduğu için. gelir enkaza kurar kamerasını şovunu yapar çeker gider .
Biz üzerimize düşen insanlık görevini yerine getirelim...Si....et o şerefli aile çocuklarını....
3 gün tv seyrettim sadece diyarbakır bağlarda 1 apartman ile maraşta birkaç apartman hariç göçük altındakilere ulaşım haberi göremedim...Elbistana bu gün özel yardım ekipleri girmiş...Dün öğlenden sonra 15-20 kişilik bir afad ekibi girmiş ama şehirde min 300 bina yerle bir olmuş...20 kişi kimi kurtaracak!!!! Pazarcık ve elbistanın abartısız %70 yıkılmış kalanlar ise hasarlı....
Algı ile yönetilecek bir durum değil...Adıyamanda halk valiliği bastığına dair videolar vardı....
Eğer deprem de kayıp sayısı 20 bini geçerse birilerinin kellesi gider