https://i.hizliresim.com/c4q3kpw.jpg
Teknik grafik ve muhtemel senaryo
Tahta yapıcı kopyala yapıştır yapıyor.
Printable View
https://i.hizliresim.com/c4q3kpw.jpg
Teknik grafik ve muhtemel senaryo
Tahta yapıcı kopyala yapıştır yapıyor.
1 haftadır her sabah yukarılardan3 üzerinden satış veriyorum yüzüne bile bakmıyor...
basit mantık ; demekki neymiş toplamak degil halen mal saçmak istiyor %79 halka arz mı olur yuhhh...almıyor 3 üzeri satıcıyım tahtacı buyur al...
bu konjektürde halen millet daha dogrusu tahtacı ve adamları muhtemelen yada fake hesaplar beklemek sabır göstermek zengin edermiş bu kagıtta uzun yatırımmış hadi lannn ...adamlar şimdiden yol yapıyor bir senede 7 kat gitmişmiş ulan adam tahtanın sahibi gibi ...7 kat kazanan küçük yatırımcı varmı tşk mı geçiyorsunuz...insider dışında kimse kazanmamıştır bence.
para nerde bedelli bedelsiz nerde ...
al-sat değildir.
info GMY yeni videosu dün tarihli yayınlanmış ..
sunucu borsa 10 günde para kazanılmaz çok kaybedersinizde diye çakallıklarına kulp bulması için İnfo GMY yanlıyo...kagıt ta insider dışında bir allahın kulunun kazandıgına inanmıyorum...kagıt 6-7 ay önceki fiyatında 1/2 bedelli verdi 1 liradan %35 bedelsiz ve kagıdı zirveden aşagıya bedelsiz sonrası %32 eksi
bedelsiz öncesi hesapla eksi %60 yakın zarara soktu.ve belkide 1 sene sonra paranı geri vericem diyor daha zararı karşılama fırsat maliyeti vs yok bile ortada kazıgın kralı bu...
info GMY da" %3 bile bulsan bu zamanda güzel para" diyecek kadar da tehlikeli mantıktaki bakış açısıyla yüzsüzleşmiştir, benim açımdan...:thumbdown:
halen yatırımcı çekmek için reklam peşindeler :vk:
vay GMY
al-sat değildir.
yaklaşık 1 aydır hisse hakkında sosyal medya , yazılanlar takip ettiğim bilgiler bana kagıdın ky, piyasaya sufle edildiği tarzında bir intiba bendeki...bu kagıt pazarlanmış bence ve halen alıcı olan varsa veriyorlar...tiyo aldım diyene vermişler...bu kadar çok kişinin elinde olması (sosyal medyada sanki algı herkesin elinde bu kagıt var gibi geliyor bana yada algıda seçicilik oluştu bende)...
bu fiyatlardan bile istediğiniz kadar alabilirsiniz bogulana aksırana tıksırana kadar verirler sıkıntı yok...nasıl olsa ele verecekler sanki...vere vere sata sata aşagıya çekiyor robot bence:wu: halen anlamadınız mı hareketlerini:yes:
alım olmaz ise aşagıya verecek daha hızlı bence; ama alım geldikçe kademeli döşüyor alana...yani tecavüz kaçınılmaz sadece geciktirici kullanılıyor:yes:robot burada geciktirici krem olarak kullanımda sanırım:notr:
al-sat değildir.
Genelde bu tür günlerin sonunda endeksin desteğiyle birlikte en düşükten kapatır. Bakalım neler olacak. Benim elimde yok, alım fırsatı için bekliyorum.
birçok kagıtta teknik çalışmıyor patron ne istiyorsa o grafiğe işlenir bence...
OBO diyenler "uyansaydın işe kardeşim almasaydın" diyenler bunu söyleyen kişiler kesinlikle patrona hizmet etmektedirler bilerek veya bilmeyerek...
patron yada tahtacı 2 li dip bozdu ona bakarsan 1 hafta önce ; sonuç patron veya tahtacı için OBO daha fazla kazanç saglayacagını görüyor ve herşey kitabına uygun oldu diye cevap verebilecek teknik var vs diye...pivot şöyle çalıştı bu böyle çalıştı vs...bunların hepsi hikaye bu tahtada büyük bir dolap dönüyor bence...
ULan OBO ya inanan adam 1,80 kadar almasın o zaman teknigin hedefi orasıdır kagıdı kim alıyor satıyor bu hacimlerde kagıtları öyleyse...kendisimi alıp satıyor hani masturbasyon mu yapıyor.
al-sat değildir.
artik dönmesi lazim yoksa zarar çok büyük olacak..