şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
Alıntı:
Originally Posted by
thron
katılıyorum, tamamen anadolu ya dağılma fikri gerçekci değil, yaptığım iş evden çalışmaya fazlasıyla uygun son 9 ayda en fazla 20 gün işe gitmişimdir ama bu sadece benim için geçerli üretim firması olduğu için beyaz yakanın 90% ı haftada iki gün de olsa mutlaka işe gidiyor.
belki tamamen anadolu ya gitmek olmasa da örneğin İstanbul kırsalına dağılım mümkün.
Bildiğim için Bahçeşehir i örnek vereyim 15 yıl önce mahrumiyet bölgesi denebilecek bir kıvamdaydı , şu an ciddi biçimde gelişti.
aklıma kapsamlı bir hastane hariç herhangi bir eksiği gelmiyor, çocuğu gönderebileceğin tonla okul var sosyal ortamda eksik değil.
haftada iki gün işe gideceksem ve arabam elektrikli olup çok yakmayacaksa (ki ikisi de birkaç yıl sonra çok ütopik olmayacak), işim Gebze de bile olsa düşünebilirim buraları .
iki gün ben çile çekeyim hanım/çocuk okula yürüyerek gitsin sokakta güvenle dolaşsın, etraf yeşil olsun.
bakalım zaman neler gösterecek.
Banliyo konusunda hemfikiriz. Ancak banliyölerin karakter kazanması, oturması zaman alıyor. İzmir özelinde zaten emekliler yılın yarısında şehrin çeperlerinde yaşıyorlar. Oraların daimi misafirlerinin sayısı artacak. Ancak merkezlerin kısa vadeli çöküşü mümkün gözükmüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi