Printable View
Alıntı: Originally Posted by trust06 15 eylüldeki BIST 30 Hisse Senedi fonu yolculuğum şimdilik iyi gidiyor. :) Bugün itibarıyla 259.985 olmuş. Bugün de elimde tutacak gibiyim. MB kararı bekleniyor büyük ihtimalle borsanın yükselmesi için. YTD 265 k oldu. Sanırım bu hafta çıkacağım artık. Düzeltme eninde sonunda olacak borsada...
Alıntı: Originally Posted by Webster Yavru aslan Sana ne dedik? Abini izle Hic gpg demismiyim? En son %5 düştüğü gün tcdye sövdüğünü hatırlıyorum[emoji847] Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by rACE En son %5 düştüğü gün tcdye sövdüğünü hatırlıyorum[emoji847] Sent from my LM-G710 using Tapatalk Hatirlaya hatirlaya bunumu hatirladin Aksinimi soylemisim Sen anlamamissin be race
Alıntı: Originally Posted by Webster Tekrar uyariyorum Bugun alis gunu degil Illa alacagim kasinti var diyende 11.45 ten once almasin. Dusunsun...ytd Ustadlar , dzt ve htt treni kacti mi yoksa hala girilebilir mi ? Borsanin ne zaman duzeltme yapacagini dusunuyorsunuz ?
Alıntı: Originally Posted by Maydonozcu Kamil Kur düştükçe Altın fonlardaki potansiyel enerji artıyor diyebilir miyiz üstadım ? Haklisiniz ama bu hafta hisse yogun fon haftasi
Alıntı: Originally Posted by Black Mirror Ustadlar , dzt ve htt treni kacti mi yoksa hala girilebilir mi ? Borsanin ne zaman duzeltme yapacagini dusunuyorsunuz ? Dzt htt treni henuz kacmadi ama kacmak uzere 😃😃😃😃 Yarin duzeltmesini yapar diye dusunuyorum Bu aralar nerden alsan kazandirir ustadim.ytd
Alıntı: Originally Posted by Webster Dzt htt treni henuz kacmadi ama kacmak uzere Yarin duzeltmesini yapar diye dusunuyorum Bu aralar nerden alsan kazandirir ustadim.ytd webster abi bende para kazanmak istiyom ben ne alayım :))
Alıntı: Originally Posted by eaw webster abi bende para kazanmak istiyom ben ne alayım :)) Ooo eaw Nasilsin ciger Sana bir soru Hedefe ulasabildin mi? Ama dogru soyle???