egegub burada yazdığımda 22 tl idi
jants pek takip etmediğim hisse ve cok pahalı beni aşar :)
ardyz 5.6 liradan 44 tl ye gitmiş nasıl yorum yapabilirim bu hisselerin cıkışları hızlı düşüşleride okadar hızlı olur satma satamassın
Printable View
Hayırlı geceler hocam
Hocam yıllık listenize hissemi almamışsınız, çok beklentiniz yok mu gözüken Olmip te... bir de trendi yukarı çevirdi gibi tekrar, ne dersiniz...
mesela tskb hissesi bu gün tavan la tepki verdi dün yorumladım darman duman olmuş sadece son desteğini yazdım bu hisse geleceğin klnma sı dedim yine bu konuda aynı fikirdeyim ....zaman ve sabır gerekli
Sn. Çelik hocam 1 Ocak itibariyle pazar değişikliği olacak ve Sanko sekur gibi takip ettiğim hisseler alt pazardan ana pazara geçiş yapmış olacaklar. Yatırımcı açısından olumlu olarak görüyorum bu durumu. Siz ne dersiniz
olmip listede normalde var lakin cok hisse oluyor diye yazmadım beklentim aynı fiyatlar ...sancısız olmuyor syn yerli sabredenlerin kazanacağı yer borsa haberler yayılır battı iflas etti konkord acıkladı acıklayacak gibi işte bu haberler yayıldığında hisseye ciddi sahip cıkıcaksın ve sabredeceksin ben olmip tıpkı afyon gibi ekrandan cıkardım izlemiyorum sadece arada bakıyorum :)