Madem üüle secbul abi senin için 9.cetonumu 4062 den makinaya tekrar atıyorum, ohhh mis mis :drunk:
Printable View
Bence pazartesi yükselerek açılır, düşecek ise inadına yükselerek açılır. Tavan bir kaç hisse var onlarda rahatlama olmadı. Longçu ekibin parası bitmedi tam tersine yükselen varlıklardan teminatlardan dolayı elleri daha rahat olması gerekir.
Öte yandan borsacılar bu yükselişten yararlanamadı, onlar da hafta sonu plan yapar bence.
https://i.hizliresim.com/578tain.PNG
Genelde tüm dünyada eğitim seviyesi düşük ama akıllı insanlara mafya yakıştırması yapılabiliyor.
Benim korkutma ile aram iyidir ama asla insanları tehdit etmem. Benim için korkutur korkutur hiç bir şey olmaz derler.
Deprem olabilir, artık zamanı geldi dersen insanlar korkar, senin evini başına yıkarım dersen bu tehdit olur.
Mafyanın iyisi korkutur, kötüsü tehdit eder bence. Ne diyordu Godfather red edemeyeceği bir teklif verin, o daha ileri bir mafyalık olabilir, benim elim sıkıdır pazarlık yaparım win win olsun derim.
Bileşik getiri gibi düşünün... Bir kağıttan yüzde yüz kazandığınız ve kağıdı degistirdiinizde on kat kazandiran kağıtta beklemeniz gerek yoktur. Altın vuruş yapacağım diye acı çekersiniz ki on kat gitmis hisseyi satarken zorlanmanizda yüksek ihtimaldir..
100 lira yatırdınız..
100/200/400/800/1600
Beş kere takla attırdıniz mi 16 kata ulasiyorsunuz... Oluyor yani..
2019 dan bu yana dolar bazlı 7 kat yapmisim.Bir takla attirirsam dolar da burada kalırsa 14 kat oluyor.
Tabii 2019 a kadar da parayı kaybetmemek için de kasıp durduk. Ama borsaya maaslardan arta kalanı sokarak biriktirmek altı yedi sene sürdü. O parayı dikkate alirsam dolar bazlı 10 kat oldu. İki tahtam kapanmasaydi ve ailemin ihtiyaçları için para lazım olmasaydi çoktan acaip bir rakamım olmuştu. . İşin sırrı devamlı gidecek kagitlarin dibini yakalamaktir. Hiç banka falan da bulaşmadim. Bu ralliye benim eşeklerle değil bankalarla girseydim, borsa ile artık amatör takilirdim. 2020 de dolar bazlı 10 kata ulaştım ama tahta sığ olduğundan satamadim. sonra dolar yükselince beş kata düştük yeniden toparlamaya çalışıyorum.isin aslı dolar yükselmesi çok yorucu oluyor..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam seansında agresif alımlar ile zirve yapıp düşürüyorlar... hemen atlamamak lazım bozkurt Amca....
Zamanında Alternatifbank vardı 1 ayda 1 liradan 15 liraya gitmişti diye hatırlıyorum. Hisseyi toplayan yönetim kuruluna girmek istemiş sahipleri kabul etmemiş diye duymuştum.
Akşam seansında 4070 üzeri gösterip panik yapıp biraz aşağıdan kapatırlar diye tahmin ediyorum... Buna rağmen işlem yapmadan kendimi tutuyorum...