sen niye kısa gidiyorsun.Yoksa tl ye mi döneceksin
bi 10 yıllık bağla stopajdan da kazanırsın
Printable View
Petrol varil fiyatları 90$ ve üzerine giderse n’olur? 2017 enerji ithalatı 37-38 milyar dolar olmuş. 50-55 milyar dolarlara yükselmesi hem cari açığı hem de enflasyonu fırlatır. Mevduat faizleri %20 ye doğru yol alabilir mi?
İşim gıda ambalajı üzerine ve de üzülerek söylüyorum ki her ay net %7-8 zam yiyoruz tüm hammaddelere..
İş artık çığrından çıktı. Emin olun satışlarda en ufak eksilme yok. Aksine artış var.. çünkü bizim millet parayı buldumu ev araba alır.. para olmadı mı midesine bakar.. şu an ekstra tüketim gıda ürünlerinde inanılmaz talep var. Bahsettiğim ekstralar pasta tatlı vs.. misal bugün gidin bi avm ye boş masa yok nerdeyse kahvaltı yerlerinde.. geçen hafta hanım ile pazar sabah çıktık kahvaltıyı 1 de yaptık çünkü gittiğimiz restaurantlarda 1 tane boş masa yoktu..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KKartına yükleniyor millet.disardaki yemekler de kalite yok.
Ben de Marmaris'de bulunan çoğu mekanlara bakıyorum. Yarısı hiç açılmamış yarısında da 1-2 masa var. Geçen ay da Antalya'daydım. Orada da kafeler biraz kalabalıktı. Avmleri gezdim çok kalabalık yok olan da öyle bir o tarafa bir bu tarafa gezip pek bir şey almadan gidiyorlardı. Ondan bir ay önce de Adana'da idim. İnönü parkı, merkez park ve Atatürk parkı bile çok sakindi. Avmlerde kalabalık dahi yoktu. Özellikle genç jenerasyon var onlarda ellerinde bir kahveyle saatlerce vakit öldürmeye çalışıyorlardı. Bu üç ilde de dikkat ettiğim yaşlı insanları özellikle 45 yaş üstünü göremiyorum. nerede bu insanlar. görenler lütfen bana göstersinler. Saygılar sevgiler.