-
iblis ile anlaşıyoruz da espri anlayışlarımız farklı.
Şu Türkü gayet hoş ve güzel.
https://www.youtube.com/watch?v=nPT3tlYlzxA
Zeki Müren - Gidem dedim aman yârenlerim darıldı
Gidem dedim aman yârenlerim darıldı
Gitmem dedim yâr boynuma sarıldı
Bize kısmet aman gurbet elde verildi
Bu ayrılık yaman büktü belimi
Yaradan Hak sen bilirsin hâlimi
Akdenizden aman su gelir boydan boydan
Güzel arar isen al bizim soydan
Muradım değildir ayrılmak yârdan
Bu ayrılık yaman büktü belimi
Yaradan Hak sen bilirsin hâlimi
-
Bu Google güvenilir bir arama motoru değil. Aynı şeyi farklı PC de veya tarayıcıda arayınca farklı sonuçları getiriyor.
İleride kişiye özgü gerçeklik kurgulanırsa şaşırmam.
-
Dün seans ortasında uykum geldi yatttım, yatağa giderken 10 kademe artmış hisse ben kapattıktan sonra. Olayların terse dönmesi de yakın olabilir, sürekli kazanın öldüğüne inanınca, kazanın doğurması artık sürpriz olmaz.
Öte yandan bu uyku fena bir şey değil, yani iyice uykun gelene kadar bir şey yaptıktan sonra uyku çok güzel bir hediye gibi. Uzun yoldan gelince vs uyku güzel oluyor tabi o arada araba sürmek tehlikeli iş.
-
Teknik analiz çok biliyorum diyemem ama teknik analize göre işlem yaparken grafiğin devamında ne olacağını baştan belirlemek lazım, beklendiği gibi devam etmiyor ise belirli bir süre sonunda kapatmak da bir alternatif olabilir, yani illa stop loss noktasını da beklemeye gerek yok.
-
Virüsün kötü tarafı insanlara başkalarının ölümünü sıradan bir şey olarak algılatmaya başladı sanki.
-
ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüs salgını dolayısıyla suçladığı Dünya Sağlık Örgütüne sağladıkları fonu durdurduğunu açıkladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
BM: "Şu an koronavirüse karşı mücadelede DSÖ'nün ya da herhangi bir insani yardım kuruluşunun kaynaklarını azaltma zamanı değil, dayanışma zamanı."
Kaynak : Anadolu Ajansı
-
-
Çin virüsü etkisizleştiren ilk Covid-19 aşısını test için onayladı