‼️Almanya'da Kovid-19 aşılarının sebep olduğu ağır yan etkiler nedeniyle mahkemeye başvuran 301 kişiye tazminat ödenmesine karar verildi. Bu kişiler aylık 164 ila 854 euro arasında ömür boyu temel emekli maaşı almaya hak kazanıyor.
Via Sputnik
Printable View
‼️Almanya'da Kovid-19 aşılarının sebep olduğu ağır yan etkiler nedeniyle mahkemeye başvuran 301 kişiye tazminat ödenmesine karar verildi. Bu kişiler aylık 164 ila 854 euro arasında ömür boyu temel emekli maaşı almaya hak kazanıyor.
Via Sputnik
Emekli maaşlarına yapılan zam anayasaya aykırı.
Merhaba hocam,
Bu fotoğraf 2015 yılında Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi'nde düzenlenen gigantomachy (devler arasında yapılan savaş) temalı sergide çekilmiştir. Fotoğrafta görülen iskeletlerin sanatçısı Brigates adlı italyan sanat grubu olup tamamen kurgudur. 1938 yılında Napoli'nin Cumana Akropolisi civarında arkeolog Amedeo Maiuri ekibi tarafından bulunan iskeletlerden esinlenilmiştir. Bulunan iskeletler ortalama insan anatomisine göre büyük kabul edilmekle beraber bu denli büyüklükte değildir. Bu haber pek çok ülkede ve dilde benzer şekilde servis edilmiştir.
Saygılarımla.
Ben hayatımda 3 kez oy kullandım. 3'ünü de bu kişiye verdim.
https://www.facebook.com/GizliDosya0...2699727124758/
Vefat ettikten yillar sonra kandirildigimi anlayabildim. Fetöcülere devletin kapilarini ardina kadar actigini bilmesem, soylediklerini ayakta alkislardim. Hic bir siyasetciye güvenilmez. Vefat edenin arkasindan konusulmaz. Rahmet dileyelim.