Allah kimsenin aklını başından almasın :)
Printable View
evet 72 kuruşa sattığım hisseyi gönül rahatlığı ile 5 gayme den alacağım oldu.
işte bu yüzden
eski borsacılar ile yeni borsacılar arasında fark var.
neden sen biliyorsun pddd 0.20 70 kuruşa kimse almıyor kademe kıpırdamıyor mal gucağında gıvranıyorsun. şirket borç alıyor inşaatı yapamıyor görüyorsun bu inşaat bu kira geliriyle olmaz diyorsun bedelli şart diyorsun...
vesair vesair sonra gel borsaya gel gel gucağaamıııı gell
burada eskiler eleniyor çünkü biliyor.
yeniler çılgınlar gibi alıyor bedava gibi.. bu işler böyle.. burada analiz yok dayı..
üLkeler batmıyor zaten gardaşim. devletler sonsuz para basabiliyor. yarın banknot çıkar gudurun 10.000.000 diye al sana para. gel çalış şimdi.
olan halka oluyor. şimdi sen nerede iş bulacaksın da kira ödeyeceksin de geçineceksin de.. bilmem ne... böyle böyle böyle sefalet artıyor.. işsizlik artıyor..
benim teklifim yazılarım vardı eskiden bu ödenmeyen kredileri gidip direk satın alın diye..
böyle yapılsaydı böyle olmazdı bence.....
neden yapmadılar... kötü banka kuracaklardı sonra... ondan da vazgeçti.. geldi ne yaptı.. haşırt...5 liraydı dolar 20 oldu nerdeyse %300 artış..
neden dayı.
..
bu ülkenin hiçbir problemi yoktu. sadece sorunlu kredi muhabbeti vardı... ne sorunu vardı ülkenin dayı ? neden dayı. neden böyle yaptınız ? bu ne ... 18.60...
Battı mı derken onu kastettim..
Geçen Ferhan Şensoy un 1994 yapımı bi komedisine denk geldim..Dolar 33.000 olmuş yaaaa diyo..
Ben 1994 ü ü de çok iyi hatırlıyorum 1999 uda
Hayat devam etti bi şekilde..
Yine devam ediyor..
Edecek de..
Bu doların yükseltilmesi enflasyon bir DEVLET POLİTİKASI dır..
Nokta..
Deişikhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f439ba1fbb.jpg
V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ısc ile ilgili haber mi var alıcı tarafı hale jale bütün mahalle modu