Siz, sizin gibi düşünmeyenleri asagiladiginiz sürece istediginiz sonuç asla olmayacak. Kk ya oy vermeyecek olanların hem vicdani hemde beyni kör oluyorsa siz vicdanlı ve beyin gözü açık olanlar daha çok bekleyeceksiniz.
Printable View
Halkın çoğunluğu sağcı ve Sünni o yüzden KK oy akımı çok da kolay olmaz , halk zaten vermiyor vermez dersen bu mezhepçilik olur ! bunu cidden dersen , akp lideri dahil herkes seni ayıplar sosyolojik gerçek budur bile desen insanlar rencide olup çok üzülüyorlar , öfke duyuyorlar , dışlanmış hissediyorlar gerçek böyle bile olsa . Siyaset Alevi kardeşlerimiz der siyasi dil Alevi canlar yunus böyle hacı Bektaş öyle iyi insandı manzumeleri anlatır Alevileri ancak biz koruruz , açıklamaları ard arda anlatılır .
ancak sağcı görüşte bir parti milletten oy isterken de mezhepçilik kaşınır özetle siyasette riyakarlık vardır arkadaşlar partiler oy isterken örtülğ tarikatçılık örtülğ ehli sünnetcilik yaygındır , İslamcılık , baş örtü mücadelesinin ve 28 Şubat mağduriyetinin sömürüsü maalesef yaptılar hala yapıyorlar .
Yoksa sağ seçmene hakaret eden de vicdandız diyen de olmamalı , siyaset vandalca halkı oyuna getiriyor bazen işte görünen köy böyle …ayrıca sol Alevi seçmeni dışlayan da olmaması lazım hepimiz bir tek milletiniz bunu nolur unutmayalım .
Akp bir daha seçilir ise ülkedeki mülteci nüfusu 20-25 milyona dayanır ise ne olacak?
Çocuklarımız onların çocukları ne yapacak bu kadar mülteci ile?
Hepsi müslüman gül gibi geçinir giderler diyorsan bir şey diyemem böyle devam et.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu akşam bunlarlayız başkan
https://www.youtube.com/watch?v=qJV4...C3%B6zdeningin
https://www.youtube.com/watch?v=55QL...nel=TheKhanate
kk kazanacagina meral aksener inanmiyor. Bence de kazanamaz, tum muhtarlara yardimci bir personel verecekmis hemde kpss ile icrata bak. Boyle bir icraati yapacak biri lutfen kazanmasin.
Bugün dünya hayatının anlamı ne diye sormuş biri,
içimden geldi, Love, Work, Worry yazacağım ama Worry kısmını bir türlü yazamıyorum siliniyor, düzeltiyor vs neyse sonunda yazdım.
Malesef Love and Work olması gerekiyormuş Worry bizim kendi ürettiklerimiz olabilir.
>>>>>>>>>>>
KUTUP AYISI
Yavru kutup ayisi babasinin yanina gelip sormus
-Baba ben gercekten kutup ayisi miyim?
-Elbette yavrum nereden cikardin bunu?
-Allah Allah?!.. deyip gitmis yavru ayi.
Bu sefer annesinin yanina gitmis ve sormus,
-Anne ben gercekten kutup ayisimiyim?
-Tabii evladim kutup ayisisin.
-Yani sen babami hic aldatmadin degilmi, ben gercekten babamin ogluyum.
-O ne bicim soz, baban duymasin ikimizi de oldurur.
yine Allah Allah?!.. deyip, yeniden babasinin yanina gitmis yavru ayi.
Bir daha sormus
-Yav baba Allah askina dogru sole bak beni evlatlik falan almadiniz degil mi? yani ben sizin oz oglunuzum.
Baba dayanamamis artik oglum sen manyakmisin dedim ya sana bizim oglumuzsun diye, hem sen neden ikide birde soruyosunki bunu?
Yavru ayi:
-Donuyorum anasini satayim donuyoruuuum yaaaa...