Daytradeci olaraktan endekis vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum, yohusa paralar Bozkurt dayuya gider :yahoo:
Printable View
Daytradeci olaraktan endekis vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum, yohusa paralar Bozkurt dayuya gider :yahoo:
10704 den jeton attım bakalım
altına da short jetonu atasım var ama bu deli trump düşürtmüyor bir türlü. yoksa teknik olarak aşağıya gelmeli diye düşünüyorum
aşşağı yönde global dalga varsa sen tepe fiyattan taban çalışması yapamazsın..
bunu imzama da yazdım..yapamazsın..olmaz..rüzgara karşı işeyemezsin..
işerim ben, hatta çiş bile yaparım dersen üstüne edersin..
bir defa bizim teknik bakma hakkımız yok yahu..teknik bakış açısı hapse atılmadı mı..
Bofa bu saate kadar merkez bankası toplantısından dolayı frende ayağı satıyor geri alıyor toplantı bitimiyle bakmak gerek .
Burada hepimiz şunu kabul ediyoruz değil mi? Sorun sistem sorunu.
Peki ben sistem değişmeli/ değişecek derken, çoğunluk nasıl oluyor da a partisinden x kişi başkan olursa herşey düzelir diyebiliyor.Bu mevcut sistem ile x,y,z fark etmez,mesele kişisel değil sistemsel.
Yaşadığınız süreç hiç bir anlamda kişisel yada toplumsal bir süreç değil dönüşümsel bir süreç.
Bu sistemi toplum seçmedi , bu nedenle bu sistemi getirenler değiştirecek.Sistemin tıkandığını toplum bilmese de sistemin içindekiler biliyor.
Bu nedenle benim düşüncem de/ senaryomda seçim olur, muhalefet seçimi bu kez kazanır yada tekrar iktidar kazanır aynen devam eder seçenekleri yok.
Daha öncede yazdım siyasette herkesin kaybedeceği bir senaryoda kimse diretmez,herkesin kendince bir şey kazanacağı bir senaryoda anlaşılır.