Büyük bir patırtı kopacak, gizli tanıklar havada uçuşacak, bütün kanallar yine bu uğursuz hisseyi konuşacak!
Printable View
Turkey’s State-Run Halkbank Agrees to US ArraignmentADAM KLASFELD
22 mins ago
MANHATTAN (CN) — After more than three months of resistance over its money-laundering indictment, Turkey’s state-run Halkbank agreed Tuesday to be arraigned in the United States.
The bank is expected to enter its plea on the morning of March 3.
U.S. District Judge Richard Berman called the bank’s reversal a “welcome change of direction but a change nonetheless.”
Represented by King and Spalding attorney Andrew Hruska, who was formerly registered as an agent for the Turkish government, Halkbank wanted to keep out of court while still attacking the legitimacy of proceedings charging it with funneling billions of dollars in Iranian oil money in violation of U.S. sanctions.
Two levels of U.S. courts ruled against it, however, and Halkbank changed its tune in the face of millions in contempt sanctions.
Bankanın davaya katılmasının olumlu algılanacağını tahmin ediyorum zira amerikan hukuk sisteminde "Davayı ne kabul ediyorum ne de etmiyorum diyerek uzlaşma seçeneği var.Belki de bu seçenek işlerlik kazanacaktır çünkü davanın uzamasının ve demoklesin kılıcı gibi bankanın üstünde sallanmasının zararı daha büyük olacağından akıl mantık uzlaşma olmalı diyor ayrıca uzlaşma ile sonuç ödenecek miktar 10 ^da birine kadar düşüyor diye biliyorum.
Türkiye’nin Devlet İdaresi Halkbank ABD’nin Düzenlemesini Kabul Etti
22 dakika önce
MANHATTAN (CN) - Kara para aklama iddianamesine karşı üç aydan uzun süren direnişin ardından, Türkiye'nin devlet tarafından yönetilen Halkbank Salı günü ABD'de düzenlenmeyi kabul etti.
Bankanın 3 Mart sabahı itiraz etmesi bekleniyor.
ABD Bölge Hakimi Richard Berman bankanın geri dönüşünü “hoş bir yön değişikliği ama yine de bir değişiklik†olarak nitelendirdi.
Daha önce Türk hükümeti için ajan olarak kayıtlı olan Kral ve Spalding avukatı Andrew Hruska tarafından temsil edilen Halkbank, İran petrol parasını ABD'yi ihlal ederek milyarlarca dolarlık huni ile suçlayan davaların meşruiyetine saldırırken mahkemeden uzak durmak istedi. yaptırımlar.
Bununla birlikte, iki düzeyde ABD mahkemesi buna karşı karar verdi ve Halkbank, milyonlarca cezai yaptırım karşısındaki melodisini değiştirdi.
salı akşam mahkemeye katılıyor, katılmasını hoş bir durum olarak görmüşler. mahkeme amacına ulaştı. direnen banka bir sonuç alacağını düşünerek katılma kararı verdi diye düşünüyorum. ama bunu anlayabileceğimiz tek adres borsa fiyatlaması olacaktır.
Pala bizden önce haber ve hisse alır .Yabancı son aylarda alımlarını artırdığına göre sonucu tahmin etmek zor değil.
Bu pala değişik pala.
Her haberde el frenini cekti.
Hisse nereden nereye geldi 90 kademe düşürdü hissenin nasil düştüğünü bile anlamadık.Hipnoz olduk..
Kamyonla dağıtıyor dedik, saçma sapan yorum yaptilar gidecek hisseyi baskilayamaz her kim olursa olsun. Alici olmadigi icin rahat baskiliyor, umarim iyi algilanirda alici gelir hisseye " güçlü alici"
Pacozlar dolarsa yine ,3 marta kadar surundurneye devam eder...
Yarın seyahatte olacağım, fiyat hareketleri geleceği belirleyecektir. yinede kum pist yerine yeşil bir pistte koşmaya hazırlanıyor demek yanlış olmaz. Bu 6,60 küsür rakamı dilekceye girmek piyasa değeri şudur diye girmek için yaşatılmış olabilir.