Amerikanin en zavalli yeridir
Zaten canadaya yakin heryer zavalli.
Printable View
Hata etmedin.
Sen bakma onlarin cocuklarinin hayati kurtuldu ama kendi hayatlarini mahvettiler.
Memleketten kendi insanindan akrabalarindan uzak olmak ne demek bilmiyorsun.
Turkiyedeki varlikli ailelere bak hicbiri yurtdisina tasinmiyor. Oyle tatli hayat dunyanin hicbiryerinde yok.
Son birsey daha. Hangi ulkeye giderseniz gidin cok moral bozucu olan birsey var. Karsiniza cikan turkler hep turk toplumunun en alt tabakasinin en alti. Ezici cogunluk bu seviyede.
Sakin ol Reha sakin, sinirlerine hakim ol...
Sn Ahmetg, Evet firsat buldukca geliyorum. Siz en iyisimi bir skyscanner de bir Avustralya Turkiye ucuslari icin bir tarama yapiverin, Kafanda suphe kalmaz. Fazla gurcalayip da beni yazmaya zorlama cunku Reha Gaya abimizin ofkesi ustumuzde zati.Sen yankilerin parasi ne olacak ondan haber ver.
Yani sonucta iskence. Ustune jetlag
2 gun kendine gelemiyorsun
Havalimanlari ve ucak tamamen dusuk kalite hayat demek. Ne zaman ucak gorsem aklima fakirlik eziklik 3. Sinif hayatlar gelir. O kosturma o konserve kutusu gibi tikis tikis 17 saat ucmak verilen igrenc yemekler uyumak icin uzanamamak. Ben para bile vermiyorum allahtan ama bana igrenc geliyor. Insanlik disi.
Ya jet lag dediğin şey atlantik üstünde batı yönünde gittiğinde olur
Uçak rüzgarı burundan yiyo titriyo senin kaslar buna tepki veriyo o ka ya muhum sey degil
Bildiğin malum zat
Keriztofır kolombus kardeşimizde yeni dunyayı o ruzigarlar sebep epey bi gecikmeli kesfettiydi ya neyse