:))))))))))))))))) Hayranim cabalariniza....Gayretler diliyorum....Yalniz ilk cumle "herkesin duttugu kendine" gibi olmus...Ayhan abi'yi kizdirmaya calisiyorsunuz da, ayhan53'u yedirmeyiz....
Printable View
Son paragrafın dikkat çekici. Bende aynı fikirdeyim.
Sebebi ise global piyasa oyuncu alanı olarak görülmemizdir. Dolaylı yoldan öğretildi bu Türkiye'ye.
2019 yılında yaşanacaklar birçok kurumsal piyasa oyuncunu dahi (bırak bireysel) yiyecektir..
Bol kazançlar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, geçen hafta 2 milyar 467 milyon dolar artarak 86 milyar 282 milyon dolara yükseldi.
Kaynak transferi nasıl sağlandı benim gibi bir cahile açıklar mısınız?
burası türkiye,döviz kuru tahmin edilmez...nokta
:) :) herkes kendine analizci zaten.
Artar azalır şurdan kırar burdan yükselir demek , ülkemiz için zor.Tr’de her an herşey olabilir.
En mantıklısı altın dolar yatırımı yapanlar alıp bekleyecekler bi köşede.Uzun vadede hiç zarar ettirmez.Sürekli dövizi takip edersen insanı hasta eder, tedirgin eder. Kayıplar yaşatır. Sabrın sonu selamet.
Düşüş düzeltmelerini bitirdiğinde ozaman görecez kimler burada :)
Bence aralık ayında 6 üstüne giderse sn jackalav geçen seferki gibi ortadan kaybolur uzun süre:))))))))Valla bu işlerde iddialı olmak iyi değil.Çünkü pek çok parametre var.Kolay değil insanlar çoluk çocuklarının rızklarını ortaya koyup birikimleri değerlensin istiyor,kimi dövizde kimi altında kimi borsada kimi emlakta kimi faizde.Kimseyi hor görmemek lazım dikkatli konuşmak lazım.Misal ben gram altına parayı gömdüm.:))))))) Seçim sonrası 183 den başladım 263 e kadar hemen her seviyeden alımlarım var,ortalamamda şu anki fiyatlara yakın sanırım,210 falandır herhalde.Uzun vadeli yatırımcıyım tl ye asla güvenmiyorum bu ara.90 lı yılları yaşadım o döngünün aynısı yaşanıyor.Şimdi dövize basıyorlar o patlar bir faiz yükseltimi daha gelir döviz gene baskılanır sonra bir müddet sonra tekrar faiz artırımı gelir falan.Gördüğünüz üzere hep forumdayım,burayı seviyorum ,öngörülerim tutarsa ben kazanırım da memleket batar,memleket batmasın diye ben kaybetmeye razıyım da o işler maalesef öyle olmuyor.Neyse herkese saygılar sevgiler :)))))