Tte dediginiz bist tekneloji agirlikli fon demi arkadaslar.Bu nasil dusus ya Psikolojim bozuldu valla .Satis versek tahminen islem gorecegi fiyat -10 gibi mi olacak
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tte dediginiz bist tekneloji agirlikli fon demi arkadaslar.Bu nasil dusus ya Psikolojim bozuldu valla .Satis versek tahminen islem gorecegi fiyat -10 gibi mi olacak
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
95'te gep var diye diye o gepi de kafamıza geçirdiler. her an her şey olabilir modunda devam bakalım. insanlarda ne piskoloji kaldı ne de huzur. üstadım hatırlarsan bi ara ful tcd'deydin. Allah muhafaza şu düşüşe o halde yakalansaydın, ya da ben yüzde 65 tcd iken kazandıklarımın hepsini kaybetseydim halimiz ne olurdu? demem o ki yarın bir gün olur da ciddi tepkiler dahi olsa bu günleri asla unutmayıp sürekli temkinli işlem yapmalıyız. yoksa emin ol, burada kazanılan para, bir zaman sonra fazlasıyla kaybediliyor. uygun bir fırsatta da bu işleri bırakma düşünceni muhafaza et derim acizane. çünkü ileride yükseliş olsa dahi tcd gibi düşüşlerde dahi hafif sıyrıklarla yırtan bir alternatifimiz olmayacak
ya bu aes niye kaydırdı bize nasıl petrol fonu bu?
bu gübn geçti üstadım. yarın verirseniz yarın akşamki kapanıştan sonraki fiyattan satılacak. şu an yüzde on eksi ama olmaz da yarın tepki falan olsa belki daha da iyi fiyattan satılabilir. tersi olup yüzde on zararın üzerine bir de yarınki zarar ilâve olabilşir. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sıkıntı büyük