e tabisi
moruk, ne derse güzel der
eyvallah güzel kardeşim heval
kandilini de mübarekliyorum
selamlar
Printable View
Nas var nassss
İlginç...
Erdoğan’ın Kaftancıoğlu’na açtığı 500 bin TL’lik tazminat davası reddedildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat' ifadeleri nedeniyle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na açtığı 500 bin TL'lik tazminat davası reddedildi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...=sol_surmanset
Bu başlıkta fasulye dışında her nebattan bahsedilir oldu ! :28:
Demek ki ; evde fasulye depolayanların artık fasulye ihtiyacı kalmadığından , evdekini de komşuya satmayacağından fiyatlarla ilgilenmiyorlar.
Ankara başkentgaz kartlı yüklemede 300 tl. ye 103 metreküp doğalgaz yükledi. metreküpü 2,91 tl. ye geliyor. tezekten ucuz !
Bugün Ankara haline gittim, kasayla fasulye aldım. Esnaf önce kişi başına kotası var , fazla veremem dedi. Ben eyvallah kardeş, o zaman dükkanın önünden geçen herkese 1 kota miktarı alıyorum, işte parası dedim. Durumu anladı, uzatmadı .
Gözlemlediğim kadarıyla fasulye piyasa da çok azalmış. O nedenle çok kıymetli olmaya başlamış. Pazartesinden sonra fiyatı artabilir diyorlar. Artık don mu olacak, fırtına mı bekleniyor bilemem. Seraların durumu malum. Haliyle milletçe fasulyeyi seviyoruz. Turşusu harika oluyor. yatırım tavsiyesi değildir.
Halde aklıma gelmediğinden esnafa soramadım. Haftasonu veya akşamları nöbetçi manav ( fasulyeci ) var mıdır ? Eczane gibi misal......