Buyuksehir bld muhalif partiler aldiktan sonra mevzuati degistirdiler buyuksehirlerde farkli artik gelirin buyuk kismi hazine ve cevre sehir bakanligina gidiyor muhalif
Belediyelere cok cuzi para kaliyor buradan
Printable View
Buyuksehir bld muhalif partiler aldiktan sonra mevzuati degistirdiler buyuksehirlerde farkli artik gelirin buyuk kismi hazine ve cevre sehir bakanligina gidiyor muhalif
Belediyelere cok cuzi para kaliyor buradan
Boyle zamanlarda üstün zekânı kullanacasuunn ama sende çok nadir rastlanan bir şey daaaa
Çirakliğiii alemde ustaliği pende öğrenecesunn
daaa ..
https://www.instagram.com/reel/DOHbz...ljYTk1ODg3Zg==
Sitede üç aydır eski kapıcı ve emlakçılar yüzünden Suriyeli kardeşlerimizle uğraşıyorum. Kanunlar tam uygulanıyor mu şüphem var bu konuda. Kaçak kalıyorlar. Bir evi bir kişi kiralıyor evde 11 bekar kalıyor. Misafir diye bahane bulur sorsam ama adamlar kocaman bir araba dolusu valizle geldiler. Ev üç aya kalmaz boşalacak diye seviniyorduk. Muhteşem gidecek olanın yerine yenileri geliyor hazır tutulmuş sorunsuz ev. Nasılsa kimsenin de sesi çıkmıyor.
Aynen oyle kamu alanlarinda hayvan beslemek yasaklandi kedi kopek mama vermek yasak artik bi suru valilik basladi yasaklara tabii bahcende ve evinde serbest besleyebilirsin kabahatler kanununa gore ceza kesilecek yine halk ile belediyeleri birbirine dusurecekler
Yassah gardaşim yassah ..
Nedir kardeşim, hayvanlar sokakta, kediler sessiz zararsız köpekler falan ölsün bunlarda rahat etsin, kınıyorum , kınıyoruz..
Kuşlarda tüfekle vurulsun , karincalarda yok edilsin valilik kararıyla , karıncalar da yasaklansın , arı mesela çok zararlı iğnesi var okula giderken çocukları sokuyor , çocuklar çok korkuyor okula gidemiyor , zehirli petekler yapılsın arılar valilik kararıyla öldürulsun .Çocuklar okula rahat rahat gitsin de mi ???
Valilik kararıyla insanlık yassahlansın , insanlığın lüzumu yok , heryere beton dikilsin ve ormanlara bol miktarda laylon poşet atılsın sonra böyle olmuyor denilip bütün ormanlar imara açılsın.
Valilik kararıyla valilik kararıyla ..
Heheheeee çok komik gözümle de güldüm ... Espri dediğin böyle olmalı...
https://www.instagram.com/reel/DNLFh...ljYTk1ODg3Zg==