çok teşekkür ederim üstadım
Printable View
Haklısınız
Ama bu Trump'ın ne yapacağı belli olmuyor.Bir Tweet'le gece yarısı ortalığı karıştırabiliyor.Şimdi kendiside sıkışmış vaziyette.Senatodaki azil sürecinde desteğini kaybetmememk için yine bir saçma hareket yaparmı acaba?
Aslında Ocak ayı beklentim çok olumluydu ama gene tedirginlik yarattılar.
İzleyip görelim bakalım.
Fonların yanına böyle stresli ortamlardan beslenen enstrumanlar koymak faydalı olabilir belkide.
asıl resim ocakta belli olur. çarşambadan sonra yabancılar piyasadan çekilir. Dünya piyasalarına da bakmak lazım abd çin anlaşması olumlu olabilir. Amerikadan şu ankinden sert haberler ve yüksek dozajlı yaptırımlar gelirse sıkıntı olabilir. Size youtube kanalında özellikle hafta sonları dolar ve borsayı ayrı videolarla analiz eden haluk canberk'in kanalına abone olmanızı öneririm. Adam show yapmıyor, ayağı yere basan analizler yapıyor
sanırım o testi tamamlama '' zorunluluğunuz '' yok ... yani test yapmıyorum yatırımlarımı kendim yapacağım deme lüksüne sahipsiniz... o testi yapmazsanız ilgili kurum banka aracı kurumdan test sonuçlarına gre çıkacak olan yatırım tevsiyelerini falan alamzsınız diye biliyorum... yani testi mutlaka yapma zorunluluğunuz yoktu son hatırladığım... yapmıyorum deyip imzalayabiliyorsunuz... o testin altında öyle bir ibare olması lazım idi.... bi kurcalayın